If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Който се опитва да хване дъна и върхове на седмична или месечна база на БФБ .... е или вътрещар и знае какво прави или въздухар и не знае къде търгува
Нищо лично.
Сега остава да кажеш, че и техн. анализ е неприложим
Който се опитва да хване дъна и върхове на седмична или месечна база на БФБ .... е или вътрещар и знае какво прави или въздухар и не знае къде търгува
Нищо лично.
Седмични, месечни, тримесечни игри са за по-екстремните играчи с определен капитал. При по-голям капитал не става. Избутва се цената.... Всеки има някаква стратегия, която работи и е на плюс. Дори като се замислиш на Ташунко стратегията също става. Според мен той има много пропуснати ползи, но пък загубите са му по-мали. ТАШУНКО, правилно ли разсъждавам?
Поразпродаде CHIM ( поне така сподели ) и как се казваше сега "кеша пари". Логично е да търсиш ракетите от SOFIX, а CHIM е бързо ликвиден и е пътеводител. Върни се назад и погледни чужденците как купуваха на 2.15лв. Накрая големите ще ни приберат бройките и няма какво да търгуваме и ще ни ги върнат когато решат и на цени ......
Нищо лично.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Поразпродаде CHIM ( поне така сподели ) и как се казваше сега "кеша пари". Логично е да търсиш ракетите от SOFIX, а CHIM е бързо ликвиден и е пътеводител. Върни се назад и погледни чужденците как купуваха на 2.15лв. Накрая големите ще ни приберат бройките и няма какво да търгуваме и ще ни ги върнат когато решат и на цени ......
Аз чакам да стане под 40 стотинки. А компанията майка - под левче.
Ей това е приказка!
А за какъв период говорим
П.П. Давидов, защо като те питах преди време /на лични/ за фондовете, в които си инвестирал не ми сподели? Това все пак са фондове и моите парички не могат нито да ги смъкнат, нито да им вдигнат цената. Ако се отнасяше за БФБ акции бих те разбрал /никой не иска конкуренция при тази ликвидност/, но това наистина ми е странно....
Коментар