Някой да е запознат с най-новата дебитна карта от ЦКБ - Visa Debit?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАми то пълна скука на борсата, а и няма много новини около банката. Няма за какво да си говорим просто. Изкараха много добър отчет, привлякоха много средства от КТБ и пак няма промяна в цената. Това говори, че просто няма инвеститори на БФБ и логично, няма и коментиращи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНякога тая тема беше актуална а сега всички са се притаили в страх и се молят да не падне повече.Нека пада бре бледолики.Който може да купува а който не може да гледа гейма.
Коментар
-
Red Skin нали е празник в България, всеки празнува, но малко хора реално знаят какво. повечето лапетии само знаят, че не са на училище, но не се знае причината. Едно хлапе каза по ТВ-то, че ако Левски беше жив днес щял сам да се обеси, и май наистина е така. Та да мине и утре и от сряда започваме. Сега Европата нали започва трилион да раздава, че се надяваме някой и друг милиард да се нагнезди при нас, така че няма отчаяние, само сляп оптимизъм защото и дървото съм ял и с черния Петър съм оставал
. Лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАз съм заложил около .90 там ще вляза с малко, след това на всеки 5 ст. надолу ще влизам с още. Надали ще падне под .70.Все добре дошло е.Иначе на 90 ст и под нея ми се струва че ще иде само ако Софикса тръгне да пада на 450.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБрях погледнах и кво да видя продали сте ми 5000 бр от тая артия.Гледам сте ме нахранили на 96-97 ст. Много страх май има в душичките.Тъй както е тръгнало гоним май 90 ст.Да смъкна офертите по надолу викам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениепАк браниме храбро Еденицата
с гол г*з "Единицата храбро браниш"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене са още.....
сега се търсят шарани да купят на лефче.....
големия батко знае ,че парите ще му трябват на други нива да подпира....за това ниво е вече аут....
Той не изпитва най огромното желание да му спекулантите купуват на 97 ст и да му продават на 1,03... примерно....
................... продаде ли ги вече?
Коментар
-
Ке ъпне или ке лупне?
Първоначално изпратено от korker Разгледай мнениеБанката нали и в Москва офиси отваря, защо така действате?
Не е препоръка.що да не
Питам се дали не е време за усредняване тук? Ке ъпне или ке лупне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТой мито няма никъде просто си троли
Без лоши чувства...
Не троля а си казвам мненията по различни въпроси
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЗа човек който няма акции си много активен бе Мито или какъвто си там. Що не се изявяваш там където си инвестирал?
Коментар
Коментар