IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• hahaha тизи са се напълнили с пари, този пък хахахах, тук май ще има 170))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      знаеш ли че вече 80 стинки ,ми изглеждат по вероятни в един по късен етап ,когато тръгнат на хубаво нещата с Фиб....
      Не е препоръка...
      Пак си объркал темата - тази не е за Петрол ...
      Бягай там да го подпираш, че ще ходи при зрънчо ...

Извън сарказма - на мен ми прави впечатление, че докато другите "сини чипове" падат , ХИМ и ЦКБ не мърдат ....явно са ударили дъното ...
      Last edited by Protokol; 06.03.2015, 12:16.
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Скоро 90 ст цена ще има тук .
        знаеш ли че вече 80 стинки ,ми изглеждат по вероятни в един по късен етап ,когато тръгнат на хубаво нещата с Фиб....
        Не е препоръка...

Коментар

• Скоро 90 ст цена ще има тук .

Коментар

• Първоначално изпратено от kriza64 Разгледай мнение
            Някой да е запознат с най-новата дебитна карта от ЦКБ - Visa Debit?
            Да, копие на MasterCard Debit. Дебитна карта - разполагаш само с парите по нея, но с функциите на кредитната, тоест може да плащаш с нея в интернет, да запазваш самолетни билети, да плащаш почивки и т.н. Единствената разлика с кредитната карта е, че разполагаш само с наличните средства по нея, освен ако не си пуснеш някакъв овърдрафт.

Коментар

• Някой да е запознат с най-новата дебитна карта от ЦКБ - Visa Debit?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                Ами то пълна скука на борсата, а и няма много новини около банката. Няма за какво да си говорим просто. Изкараха много добър отчет, привлякоха много средства от КТБ и пак няма промяна в цената. Това говори, че просто няма инвеститори на БФБ и логично, няма и коментиращи
                Щом няма инвеститори няма да има и цена.Следователно няма за какво да се бърза.По-вероятно е артията да върви надолу а не нагоре.Като за начало да речем първа цел 90 ст.

Коментар

Някога тая тема беше актуална а сега всички са се притаили в страх и се молят да не падне повече.Нека пада бре бледолики.Който може да купува а който не може да гледа гейма .
                  Ами то пълна скука на борсата, а и няма много новини около банката. Няма за какво да си говорим просто. Изкараха много добър отчет, привлякоха много средства от КТБ и пак няма промяна в цената. Това говори, че просто няма инвеститори на БФБ и логично, няма и коментиращи

Коментар

• Някога тая тема беше актуална а сега всички са се притаили в страх и се молят да не падне повече.Нека пада бре бледолики.Който може да купува а който не може да гледа гейма .

Коментар

• Red Skin нали е празник в България, всеки празнува, но малко хора реално знаят какво. повечето лапетии само знаят, че не са на училище, но не се знае причината. Едно хлапе каза по ТВ-то, че ако Левски беше жив днес щял сам да се обеси, и май наистина е така. Та да мине и утре и от сряда започваме. Сега Европата нали започва трилион да раздава, че се надяваме някой и друг милиард да се нагнезди при нас , така че няма отчаяние, само сляп оптимизъм защото и дървото съм ял и с черния Петър съм оставал . Лека

Коментар

• Много сте я забравили тая тема.Отчаяние или страх се е породил тук ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                          Аз съм заложил около .90 там ще вляза с малко, след това на всеки 5 ст. надолу ще влизам с още. Надали ще падне под .70
                          Абе където иде .Все добре дошло е.Иначе на 90 ст и под нея ми се струва че ще иде само ако Софикса тръгне да пада на 450.

Коментар

Брях погледнах и кво да видя продали сте ми 5000 бр от тая артия.Гледам сте ме нахранили на 96-97 ст. Много страх май има в душичките.Тъй както е тръгнало гоним май 90 ст.Да смъкна офертите по надолу викам .
                            Аз съм заложил около .90 там ще вляза с малко, след това на всеки 5 ст. надолу ще влизам с още. Надали ще падне под .70

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                              пАк браниме храбро Еденицата
                              акции нямаш и пари нямаш

с гол г*з "Единицата храбро браниш"

Коментар

• пАк браниме храбро Еденицата

Коментар

Working...
                                X