hahaha тизи са се напълнили с пари, този пък хахахах, тук май ще има 170))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениезнаеш ли че вече 80 стинки ,ми изглеждат по вероятни в един по късен етап ,когато тръгнат на хубаво нещата с Фиб....
Не е препоръка...
Бягай там да го подпираш, че ще ходи при зрънчо ...
Извън сарказма - на мен ми прави впечатление, че докато другите "сини чипове" падат , ХИМ и ЦКБ не мърдат ....явно са ударили дъното ...Last edited by Protokol; 06.03.2015, 12:16.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСкоро 90 ст цена ще има тук .
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kriza64 Разгледай мнениеНякой да е запознат с най-новата дебитна карта от ЦКБ - Visa Debit?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАми то пълна скука на борсата, а и няма много новини около банката. Няма за какво да си говорим просто. Изкараха много добър отчет, привлякоха много средства от КТБ и пак няма промяна в цената. Това говори, че просто няма инвеститори на БФБ и логично, няма и коментиращи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНякога тая тема беше актуална а сега всички са се притаили в страх и се молят да не падне повече.Нека пада бре бледолики.Който може да купува а който не може да гледа гейма .
Коментар
-
Red Skin нали е празник в България, всеки празнува, но малко хора реално знаят какво. повечето лапетии само знаят, че не са на училище, но не се знае причината. Едно хлапе каза по ТВ-то, че ако Левски беше жив днес щял сам да се обеси, и май наистина е така. Та да мине и утре и от сряда започваме. Сега Европата нали започва трилион да раздава, че се надяваме някой и друг милиард да се нагнезди при нас , така че няма отчаяние, само сляп оптимизъм защото и дървото съм ял и с черния Петър съм оставал . Лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАз съм заложил около .90 там ще вляза с малко, след това на всеки 5 ст. надолу ще влизам с още. Надали ще падне под .70
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБрях погледнах и кво да видя продали сте ми 5000 бр от тая артия.Гледам сте ме нахранили на 96-97 ст. Много страх май има в душичките.Тъй както е тръгнало гоним май 90 ст.Да смъкна офертите по надолу викам .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениепАк браниме храбро Еденицата
с гол г*з "Единицата храбро браниш"
Коментар
Коментар