If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е добра новина според мен. Цената консолидира нивото и скоро голямата част от купувачите ще са натрупали солидни пакети на тази цена и ще търсят печалба от тях. С други думи, ще искат да продават над тази цена.
По важно е на кой ще свършат по рано-на купувачите парите или на продавача акциите,а и накрая трябва да останат и купувачи които да я вдигнат нагоре!
Това е добра новина според мен. Цената консолидира нивото и скоро голямата част от купувачите ще са натрупали солидни пакети на тази цена и ще търсят печалба от тях. С други думи, ще искат да продават над тази цена.
Постоянно ни внушаваш колко било лошо да има подкрепа. Какво ме интересува дали е от него или от шофьорът му - важното е ,че я има
Сега си представи, че има (или ако имаше) такава в Петрол ....
А сега спри да мечтаеш
Аз не мечтая....
Равновесие не ти ли каза че на 9 септември собствени на банка не се става.....
Да ти го повторя......
Задай си въпроса какво прави онзи с 30 К на ,999 ст....иска ли да купува или не иска....
Постоянно ни внушаваш колко било лошо да има подкрепа. Какво ме интересува дали е от него или от шофьорът му - важното е ,че я има
Сега си представи, че има (или ако имаше) такава в Петрол ....
А сега спри да мечтаеш
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Тия бързи сделки ми приличат на следното - някой пишман инвеститор са е уредил с тарикат брокер...
Дано са гаджета, че да има защо ....
Не е препоръка - тълкувайте си пазара както ви се ще
Задай си въпроса какво прави онзи с 30 К на ,999 ст....иска ли да купува или не иска....
Коментар