КОЙТО Е ТЪП ДА ПРОДАВА на 1.05
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепак последен ще се усетиш какво става в момента ....................... и пак ще купуваш последните бройки на 1,50
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ми пука за падащи акции аз съм се заредил в табаците и други перспективни качващи се акции а ти трупай репа на репата....
Ще интересно ако маркета продължи да е мечи и другата година...
За магарето дето го научили да не яде и то умряло..чул ли си....
Айде празнувайте си на спокойствие днес 5 % че утрееее не се знае...
Консултант , ИП не са глупави ,хващал съм едно ип продава сутринта а следобед купува за своя сметка..... а съм имал сделка с едно ип а акциите ги чакал от друго....
сиктирдосат с една яка глоба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепак последен ще се усетиш какво става в момента ....................... и пак ще купуваш последните бройки на 1,50
Ще интересно ако маркета продължи да е мечи и другата година...
За магарето дето го научили да не яде и то умряло..чул ли си....
Айде празнувайте си на спокойствие днес 5 % че утрееее не се знае...
Консултант , ИП не са глупави ,хващал съм едно ип продава сутринта а следобед купува за своя сметка..... а съм имал сделка с едно ип а акциите ги чакал от друго....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНахраниха го.........
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНахраниха го.....
нали не смяташ че някой ще си купува химснаб за 200 К....освен мажо.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеДай ИМЕ патето ми ... .
нали не смяташ че някой ще си купува химснаб за 200 К....освен мажо.....
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе се шегувам ,в момента има тим посредник на маркета и не трябва да се изпуска да се поохрани..... на тази цена ,че утре може да пооочива и да си ближе раните.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАма имаше.... в момента разбиват купувача на ССВ....
Аз ако имах щях да продам в тези времена 5% са си сериозна печалба....
Не е препоръка....
Почти като
http://vbox7.com/play:126a59ffdd&pos=vrЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе разбереш на къде духа вятъра ама дървото си остава дърво , оловото - олово ...
А за ПИБ нищо не мога да кажа - сега нямам при тях, но ако стигнат 1.8 ще се включа...
Аз ако имах щях да продам в тези времена 5% са си сериозна печалба....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗнам какъв е съвета...да си купя шитове...като Фиб и ССВ....
Гледай как приземиха флагмана , това чака дъщерята.....
А Петрола обраха акциите на тези цени ако имаш имам поръчка за хилядарка над 50 ст.....
А за ПИБ нищо не мога да кажа - сега нямам при тях, но ако стигнат 1.8 ще се включа...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗа миг помислих, че си се превъзбудил покрай ъп на петроля, но се оказа , че пишеш в темата за ЦКБ ...
Определено имам по-малко на брой сделки от теб, но и така мога да ти дам един съвет
- гледай къде има ликвидност
Гледай как приземиха флагмана , това чака дъщерята.....
А Петрола обраха акциите на тези цени ако имаш имам поръчка за хилядарка над 50 ст.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми аз не съм виновен ,маркета е такъв....
милиони акции купени на лефче....чакат новия си собственик...
В момента разиграват търсене на 1,06 защото някой купува на пазарна а ако ги търсеше на лимитирана щяха да го снабдят.... още на лефче и една стотинка....
Още малко ще почакат дали има луди да купуват на тези цени и ще снабдят тези над лефче и три стотинки с хартии... така мисля......
Определено имам по-малко на брой сделки от теб, но и така мога да ти дам един съвет
- гледай къде има ликвидностЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми аз не съм виновен ,маркета е такъв....
милиони акции купени на лефче....чакат новия си собственик...
В момента разиграват търсене на 1,06 защото някой купува на пазарна а ако ги търсеше на лимитирана щяха да го снабдят.... още на лефче и една стотинка....
Още малко ще почакат дали има луди да купуват на тези цени и ще снабдят тези над лефче и три стотинки с хартии... така мисля......М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар