IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОЙТО Е ТЪП ДА ПРОДАВА на 1.05
    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      пак последен ще се усетиш какво става в момента ....................... и пак ще купуваш последните бройки на 1,50

Що бе след акция не се тичало, както вика една "кратуна", като изтървеш ЦКБ се включваш в следващите примерно във Випом или Чугунолеене
      Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Не ми пука за падащи акции аз съм се заредил в табаците и други перспективни качващи се акции а ти трупай репа на репата....
        Ще интересно ако маркета продължи да е мечи и другата година...
        За магарето дето го научили да не яде и то умряло..чул ли си....
        Айде празнувайте си на спокойствие днес 5 % че утрееее не се знае...
        Консултант , ИП не са глупави ,хващал съм едно ип продава сутринта а следобед купува за своя сметка..... а съм имал сделка с едно ип а акциите ги чакал от друго....
        Аз пък чух за едни дето осраха пейзажа от котрабанда и като нищо могат да ги
        сиктирдосат с една яка глоба.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          пак последен ще се усетиш какво става в момента ....................... и пак ще купуваш последните бройки на 1,50

Не ми пука за падащи акции аз съм се заредил в табаците и други перспективни качващи се акции а ти трупай репа на репата....
          Ще интересно ако маркета продължи да е мечи и другата година...
          За магарето дето го научили да не яде и то умряло..чул ли си....
          Айде празнувайте си на спокойствие днес 5 % че утрееее не се знае...
          Консултант , ИП не са глупави ,хващал съм едно ип продава сутринта а следобед купува за своя сметка..... а съм имал сделка с едно ип а акциите ги чакал от друго....

Коментар

Нахраниха го.........

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Нахраниха го.....
              нали не смяташ че някой ще си купува химснаб за 200 К....освен мажо.....
              Дай де и аз/ние да знаем, сериозно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                Дай ИМЕ патето ми ... .
                Нахраниха го.....
                нали не смяташ че някой ще си купува химснаб за 200 К....освен мажо.....

Коментар

Не се шегувам ,в момента има тим посредник на маркета и не трябва да се изпуска да се поохрани..... на тази цена ,че утре може да пооочива и да си ближе раните.......
                  Дай ИМЕ патето ми ... .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Шегувате се нали ...
                    Почти като
                    http://vbox7.com/play:126a59ffdd&pos=vr
                    Не се шегувам ,в момента има тим посредник на маркета и не трябва да се изпуска да се поохрани..... на тази цена ,че утре може да пооочива и да си ближе раните.......

Коментар

Ама имаше.... в момента разбиват купувача на ССВ....
                      Аз ако имах щях да продам в тези времена 5% са си сериозна печалба....
                      Не е препоръка....
                      Шегувате се нали ...
                      Почти като
                      http://vbox7.com/play:126a59ffdd&pos=vr
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Ще разбереш на къде духа вятъра ама дървото си остава дърво , оловото - олово ...
                        А за ПИБ нищо не мога да кажа - сега нямам при тях, но ако стигнат 1.8 ще се включа...
                        Ама имаше.... в момента разбиват купувача на ССВ....
                        Аз ако имах щях да продам в тези времена 5% са си сериозна печалба....
                        Не е препоръка....

Коментар

Знам какъв е съвета...да си купя шитове...като Фиб и ССВ....
                          Гледай как приземиха флагмана , това чака дъщерята.....
                          А Петрола обраха акциите на тези цени ако имаш имам поръчка за хилядарка над 50 ст.....
                          Ще разбереш на къде духа вятъра ама дървото си остава дърво , оловото - олово ...
                          А за ПИБ нищо не мога да кажа - сега нямам при тях, но ако стигнат 1.8 ще се включа...

Коментар

За миг помислих, че си се превъзбудил покрай ъп на петроля, но се оказа , че пишеш в темата за ЦКБ ...
                            Определено имам по-малко на брой сделки от теб, но и така мога да ти дам един съвет
                            - гледай къде има ликвидност
                            Знам какъв е съвета...да си купя шитове...като Фиб и ССВ....
                            Гледай как приземиха флагмана , това чака дъщерята.....
                            А Петрола обраха акциите на тези цени ако имаш имам поръчка за хилядарка над 50 ст.....

Коментар

Ами аз не съм виновен ,маркета е такъв....
                              милиони акции купени на лефче....чакат новия си собственик...
                              В момента разиграват търсене на 1,06 защото някой купува на пазарна а ако ги търсеше на лимитирана щяха да го снабдят.... още на лефче и една стотинка....
                              Още малко ще почакат дали има луди да купуват на тези цени и ще снабдят тези над лефче и три стотинки с хартии... така мисля......
                              За миг помислих, че си се превъзбудил покрай ъп на петроля, но се оказа , че пишеш в темата за ЦКБ ...
                              Определено имам по-малко на брой сделки от теб, но и така мога да ти дам един съвет
                              - гледай къде има ликвидност

Коментар

Ами аз не съм виновен ,маркета е такъв....
                                милиони акции купени на лефче....чакат новия си собственик...
                                В момента разиграват търсене на 1,06 защото някой купува на пазарна а ако ги търсеше на лимитирана щяха да го снабдят.... още на лефче и една стотинка....
                                Още малко ще почакат дали има луди да купуват на тези цени и ще снабдят тези над лефче и три стотинки с хартии... така мисля......
                                А аз мисля, да не забравям за пронозата ти от 70 сто до Нова година...
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X