IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
    Интересни промени...
    като каза "промени" се сетих, че от 1-ви февруари влизат в сила новите такси на ЦКБ

притежателите на сметки в банката вече ще плащат с 50% по-големи суми ................. после някой пак ще се чуди защо се увеличава печалбата...

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
      CCB04 Януари 2016 14:03
      Общо събрание на акционерите

Централна кооперативна банка АД

Централна кооперативна банка АД представи копие от публикация на покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите.
      ОСА ще се проведе на 05-02-2016 г. от10:00 часа в София-1086 на адрес бул. "Цариградско шосе" 87 при следния дневен ред:

Управителният съвет на "Централна кооперативна банка" АД, гр. София (“ЦКБ” АД), на основание чл. 223 ТЗ, свиква извънредно Общо събрание на акционерите (ОСА) на 05.02.2016г. от 10,00ч. в сградата на “ЦКБ” АД, гр. София, бул. “Цариградско шосе” № 87, при следния дневен ред: 1. Промени в състава на Одитния комитет на дружеството; проект за решение: Общото събрание освобождава Георги Николаев Николов, като член на комитета, и избира за такъв Златка Тодорова Капинкова; 2. Разни. Канят се всички акционери на дружеството да вземат участие лично или чрез представител. По време на събранието акционерите имат право да поставят въпроси по всички точки от дневния ред, както и други, свързани с дейността и състоянието на дружеството, въпроси, независимо дали са посочени в дневния ред на събранието. Всеки акционер може в деня на събранието да прави предложения за решение по въпросите, включени в дневния ред на ОСА и крайният срок за упражняване на това право е до приключване на обсъжданията на съответната точка по време на ОСА. Лица, които притежават заедно или поотделно най-малко 5 на сто от капитала на “ЦКБ” АД, могат да искат включването на въпроси и да предлагат решения по вече включени въпроси в дневния ред на общото събрание по реда на чл.223а от Търговския закон /ТЗ/. Не по-късно от 15 дни преди откриването на ОСА тези акционери следва да представят за обявяване в търговския регистър списък на въпросите, които ще бъдат включени в дневния ред и предложенията за решения. С обявяването в търговския регистър въпросите се смятат включени в предложения дневен ред. Най-късно на следващия работен ден след обявяването акционерите представят списъка от въпроси, предложенията за решения и писмените материали по седалището и адреса на управление на дружеството, както и на Комисията за финансов надзор. Така представеният текст не е целият текст на дневния ред. Последният е прикачен като документ към формата.
      Интересни промени. Май се готвят за стрестестовете.

Коментар

• CCB04 Януари 2016 14:03
        Общо събрание на акционерите

Централна кооперативна банка АД

Централна кооперативна банка АД представи копие от публикация на покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите.
        ОСА ще се проведе на 05-02-2016 г. от10:00 часа в София-1086 на адрес бул. "Цариградско шосе" 87 при следния дневен ред:

Управителният съвет на "Централна кооперативна банка" АД, гр. София (“ЦКБ” АД), на основание чл. 223 ТЗ, свиква извънредно Общо събрание на акционерите (ОСА) на 05.02.2016г. от 10,00ч. в сградата на “ЦКБ” АД, гр. София, бул. “Цариградско шосе” № 87, при следния дневен ред: 1. Промени в състава на Одитния комитет на дружеството; проект за решение: Общото събрание освобождава Георги Николаев Николов, като член на комитета, и избира за такъв Златка Тодорова Капинкова; 2. Разни. Канят се всички акционери на дружеството да вземат участие лично или чрез представител. По време на събранието акционерите имат право да поставят въпроси по всички точки от дневния ред, както и други, свързани с дейността и състоянието на дружеството, въпроси, независимо дали са посочени в дневния ред на събранието. Всеки акционер може в деня на събранието да прави предложения за решение по въпросите, включени в дневния ред на ОСА и крайният срок за упражняване на това право е до приключване на обсъжданията на съответната точка по време на ОСА. Лица, които притежават заедно или поотделно най-малко 5 на сто от капитала на “ЦКБ” АД, могат да искат включването на въпроси и да предлагат решения по вече включени въпроси в дневния ред на общото събрание по реда на чл.223а от Търговския закон /ТЗ/. Не по-късно от 15 дни преди откриването на ОСА тези акционери следва да представят за обявяване в търговския регистър списък на въпросите, които ще бъдат включени в дневния ред и предложенията за решения. С обявяването в търговския регистър въпросите се смятат включени в предложения дневен ред. Най-късно на следващия работен ден след обявяването акционерите представят списъка от въпроси, предложенията за решения и писмените материали по седалището и адреса на управление на дружеството, както и на Комисията за финансов надзор. Така представеният текст не е целият текст на дневния ред. Последният е прикачен като документ към формата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
          Ако вдигнат цената до 1,10 лв може и да се отпушим от това зацикляне между 1,00 и 1,05 лв
          Според мен въпрос на време е да достигне посочените от теб нива, но разбира се това е само прогноза! Не е препоръка!

Коментар

• Ако вдигнат цената до 1,10 лв може и да се отпушим от това зацикляне между 1,00 и 1,05 лв

Коментар

• Тук и при хима днес става здраво гъбаркане .

Коментар

• Удри уйно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Зависи колко силен ще е импулса.Мога да го продам на 1.65 може и на 1.30 но честно да ти кажа не смятам че ще имаме сериозен ръст нагоре по-скоро ще е някакъв незначителен ръст от тия дето бързат да не изтърват традиционното рали след нова година.Мисля че нищо сериозно няма да се случи.
                  е аз явно съм по-голям оптимист от теб...според мен ще има възходящо движение а може би и обръщане на тренда....прекалено дълго карахме надолу....но в близките няколко седмици ще разберем
                  Не е Препоръка!!!
                  "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                    интересно ми е да видя на колко си склонен да продадеш пакета си в ЦКБ ако януари борсата тръгне нагоре
                    Зависи колко силен ще е импулса.Мога да го продам на 1.65 може и на 1.30 но честно да ти кажа не смятам че ще имаме сериозен ръст нагоре по-скоро ще е някакъв незначителен ръст от тия дето бързат да не изтърват традиционното рали след нова година.Мисля че нищо сериозно няма да се случи.
                    Last edited by Ташунко със сапа; 01.01.2016, 10:13.

Коментар

За Потъник ли говориш?Нея артия не я харесвам много.
                      интересно ми е да видя на колко си склонен да продадеш пакета си в ЦКБ ако януари борсата тръгне нагоре

Коментар

Хим дръпне ли, цялата борса го следва. И аз съм на мнение, че при Хим, в момента имаме формирано дъно. Взех си и на тези нива, така че чакам да видя дали ще ги докараме на 3 лв.
                        *не е препоръка.

Коментар

като искаш да ловиш дъна пробвай се в Химимпорт...

Коментар

Абе голяма контра държи на 1 лв.От една страна добре е че от както съм направил пакета при тоя спад на бфб тук съм без загуба,но от друга страна щеше ми се да натоваря още на по тънка цена.
                            като искаш да ловиш дъна пробвай се в Химимпорт...

Коментар

не е лоша идеята,който иска да клати-аз отдолу ще събирам
                              Не е Препоръка!!!
                              Абе голяма контра държи на 1 лв.От една страна добре е че от както съм направил пакета при тоя спад на бфб тук съм без загуба,но от друга страна щеше ми се да натоваря още на по тънка цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                                К,во ти пука, като обърне нагоре, всичко гори, дори сурово. Кога е надолу е по-важно дали им обръща внимание! Купувай качество, че с тая ликвидност, място за врътки- йок...
                                +1

Коментар

Working...
                                X