IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    много сериозна банка, много сериозен фундамент, много стабилна цена на акцията .................... еваларка за което...

даже и софикса да занули -> ЦКБ под левче няма да падне ................... в това съм сигурен

жалко за хилядите клетви хвърлени за 80 ст. от джипса, мисирката и другите знайни и незнайни цървули

имам акции и не препоръчвам на никого да купува или да продава ЦКБ...
    Ех столипенецо , що ще патиш само ти си знаеш......
    Цяла Европа се опасява за банките си а ти излезе да я хвалиш и то точно тази...
    дано ти се оправдаят очакванията ,че требва да ти събирам помощи ......след погрома при хим.....

А дано ,но ......
    Днес продадох по три хим позиции и като знам кой ги търси тези акции ,ми става още по ....

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
      сигурно за това цената не пада под леФче
      как да падне цената като те не я оставят , а си гризкат от аск-а

изсипване на акции няма, а търсене има ......................... скоро и на по-високи цени ще лапат

тогава и джипса ще развърже кесията

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Много я забравихте тая артия.Никаква търговия.Пари ли няма или надежда ? Подкрепих ви вчера с една покупка на 800 бр за спорта ама липсва ви оптимизъм.
        ти с много си ги подкрепил...тя сигурно за това цената не пада под леФче
        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• много сериозна банка, много сериозен фундамент, много стабилна цена на акцията .................... еваларка за което...

даже и софикса да занули -> ЦКБ под левче няма да падне ................... в това съм сигурен

жалко за хилядите клетви хвърлени за 80 ст. от джипса, мисирката и другите знайни и незнайни цървули

Коментар

• Много я забравихте тая артия.Никаква търговия.Пари ли няма или надежда ? Подкрепих ви вчера с една покупка на 800 бр за спорта ама липсва ви оптимизъм.

Коментар

• Днес добър ден, разчистихме малко плява
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от tutun4o Разгледай мнение
                Е вече я оставиха да се плъзне преди време от 1,20 до към 1, но ако я отпуснеш после има много ритейл който ще купи ефтино и ще продава веднага след като тръгне нагоре.
                Преди месец-два я подкараха нагоре, но се оказа, че има още мераклии да продават на текущите нива и пак я отпуснаха! Иска ми се да видя какво движение ще стане като свършат готовите да продават на левче :-)

Гледаш положително и не си задаваш въпроса защо 18 месеца се брани цената на лефче.....
                В миналото има редица примери когато се брани цената с цената на всичко до момента когато това вече не касае никога освен мажо и тези с черния петър /крайните спекуланти/
                мога да цитирам действията на стандарт .... в поне три позиции ...
                Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                  Ами те ако искат обратно изкупуване може да я лъзнат спокойно до 95 и после паниката сама може да я доакра до 80 и там могат да си пълнят колко искат.
                  Без препоръки за нищо
                  Е вече я оставиха да се плъзне преди време от 1,20 до към 1, но ако я отпуснеш после има много ритейл който ще купи ефтино и ще продава веднага след като тръгне нагоре.
                  Преди месец-два я подкараха нагоре, но се оказа, че има още мераклии да продават на текущите нива и пак я отпуснаха! Иска ми се да видя какво движение ще стане като свършат готовите да продават на левче :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tutun4o Разгледай мнение
                    Чака се тълпата да пусне на по-ниско и прибират след това! Като цяло според мен се прибира фрий флоута... нещо като обратно изкупуване на текущите нива, но не самия емитент ;-)
                    Ами те ако искат обратно изкупуване може да я лъзнат спокойно до 95 и после паниката сама може да я доакра до 80 и там могат да си пълнят колко искат.
                    Без препоръки за нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                      Тука защо подпират толкова ква е причината
                      Чака се тълпата да пусне на по-ниско и прибират след това! Като цяло според мен се прибира фрий флоута... нещо като обратно изкупуване на текущите нива, но не от самия емитент ;-)

Коментар

• Тука защо подпират толкова ква е причината

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Пиб за разлика от ЦБ никой не го подпира толкова време.

http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1453109353
                          Верно никой само ПАртията вече почти Петилетка

Но един по един както се казва

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                            A ПИБ кога
                            Пиб за разлика от ЦБ никой не го подпира толкова време.

http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1453109353
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Оппаааа тук вече има пробив под 1 лв.Въпроса сега е дали ще държи контра артията или ще отиде на 80 ст.
                              A ПИБ кога

Коментар

• Оппаааа тук вече има пробив под 1 лв.Въпроса сега е дали ще държи контра артията или ще отиде на 80 ст.

Коментар

Working...
                                X