Надолу като не става що не опитат нагоре,пък кой знае дали няма да изкочат от дупките.Един як спринт до 1,6 и на половината ще им увиснат ченетата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма да ги чуем скоро тия фанфари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениекато се обърне посоката ще се завърнете с фанфари на биефиебието
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеаз не казвам че не съм губил а че излязох от позицията на съответната цена която съм посочил в поста си....колкото до загубите имам ги пък и никога не съм го отричал....въпроса е като удариш чертата да си на плюс....иначе напоследък често се замислям дали си заслужава...толкова време и усилия да следиш и анализираш до колкото има възможност пазара за 10-15 % годишно...при нашата борса трудно могат да се изкарат повече в последната година-година и половина....да не говорим че много инвеститори са на минус без значение дали си го признават или не....
За 2015 имам 12%.
Ще сменя типа вложение.
Няма да е БФБ.The strongest stand last.
Коментар
-
аз не казвам че не съм губил а че излязох от позицията на съответната цена която съм посочил в поста си....колкото до загубите имам ги пък и никога не съм го отричал....въпроса е като удариш чертата да си на плюс....иначе напоследък често се замислям дали си заслужава...толкова време и усилия да следиш и анализираш до колкото има възможност пазара за 10-15 % годишно...при нашата борса трудно могат да се изкарат повече в последната година-година и половина....да не говорим че много инвеститори са на минус без значение дали си го признават или не...."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениепакета при мен го разтоварих ......
единственото което знам със сигурност е, че накрая всички са спечелили ..................... просто никой не губи в този форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениепакета при мен го разтоварих след нова година на 1.045 понеже видях че ще се разминем с ралито и тази година...сега за сега си стоя на кеш и гледам за възможности ако някъде излезе нещо изгодно ще си понапазарувам прилично...успех от мен с пожелания за добър профит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТолкова им стига.Имам си достатъчно а и бърза работа нямам.А вие драги с колко подкрепихте ?"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенай-важното е, че цената на акцията е стабилна, има сериозна подкрепа на левче и има търсене дори на по-високи цени
с две думи .................. кервана си върви - кучетата си лаят и кръв пик@т...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕх столипенецо , що ще патиш само ти си знаеш......
Цяла Европа се опасява за банките си а ти излезе да я хвалиш и то точно тази...
дано ти се оправдаят очакванията ,че требва да ти събирам помощи ......след погрома при хим.....
А дано ,но ......
Днес продадох по три хим позиции и като знам кой ги търси тези акции ,ми става още по ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекак да падне цената като те не я оставят , а си гризкат от аск-а
изсипване на акции няма, а търсене има ......................... скоро и на по-високи цени ще лапат
тогава и джипса ще развърже кесията
имам акции и не препоръчвам на никого да купува или да продава ЦКБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениети с много си ги подкрепил...тя сигурно за това цената не пада под леФче
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемного сериозна банка, много сериозен фундамент, много стабилна цена на акцията .................... еваларка за което...
даже и софикса да занули -> ЦКБ под левче няма да падне ................... в това съм сигурен
жалко за хилядите клетви хвърлени за 80 ст. от джипса, мисирката и другите знайни и незнайни цървули
имам акции и не препоръчвам на никого да купува или да продава ЦКБ...
Коментар
Коментар