IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надолу като не става що не опитат нагоре,пък кой знае дали няма да изкочат от дупките.Един як спринт до 1,6 и на половината ще им увиснат ченетата.
    Last edited by Grosss; 26.01.2016, 14:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Няма да ги чуем скоро тия фанфари!
      Дебелия като купи БФБ ще има и фанфари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
        като се обърне посоката ще се завърнете с фанфари на биефиебието
        Няма да ги чуем скоро тия фанфари!

Коментар

• като се обърне посоката ще се завърнете с фанфари на биефиебието

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
            аз не казвам че не съм губил а че излязох от позицията на съответната цена която съм посочил в поста си....колкото до загубите имам ги пък и никога не съм го отричал....въпроса е като удариш чертата да си на плюс....иначе напоследък често се замислям дали си заслужава...толкова време и усилия да следиш и анализираш до колкото има възможност пазара за 10-15 % годишно...при нашата борса трудно могат да се изкарат повече в последната година-година и половина....да не говорим че много инвеститори са на минус без значение дали си го признават или не....
            Това се питат всички.
            За 2015 имам 12%.
            Ще сменя типа вложение.
            Няма да е БФБ.
            The strongest stand last.

Коментар

• аз не казвам че не съм губил а че излязох от позицията на съответната цена която съм посочил в поста си....колкото до загубите имам ги пък и никога не съм го отричал....въпроса е като удариш чертата да си на плюс....иначе напоследък често се замислям дали си заслужава...толкова време и усилия да следиш и анализираш до колкото има възможност пазара за 10-15 % годишно...при нашата борса трудно могат да се изкарат повече в последната година-година и половина....да не говорим че много инвеститори са на минус без значение дали си го признават или не....
              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

пакета при мен го разтоварих ......
                някои стискат ЦКБ-то, други го разпродадоха .................... едни се прехвърлиха другаде, а други стискат кеша...

единственото което знам със сигурност е, че накрая всички са спечелили ..................... просто никой не губи в този форум

Коментар

пакета при мен го разтоварих след нова година на 1.045 понеже видях че ще се разминем с ралито и тази година...сега за сега си стоя на кеш и гледам за възможности ако някъде излезе нещо изгодно ще си понапазарувам прилично...успех от мен с пожелания за добър профит
                  Мерси и на теб подобно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Толкова им стига.Имам си достатъчно а и бърза работа нямам.А вие драги с колко подкрепихте ?
                    пакета при мен го разтоварих след нова година на 1.045 понеже видях че ще се разминем с ралито и тази година...сега за сега си стоя на кеш и гледам за възможности ако някъде излезе нещо изгодно ще си понапазарувам прилично...успех от мен с пожелания за добър профит
                    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      най-важното е, че цената на акцията е стабилна, има сериозна подкрепа на левче и има търсене дори на по-високи цени

с две думи .................. кервана си върви - кучетата си лаят и кръв пик@т...
                      Да това и на мен ми харесва .

Коментар

• най-важното е, че цената на акцията е стабилна, има сериозна подкрепа на левче и има търсене дори на по-високи цени

с две думи .................. кервана си върви - кучетата си лаят и кръв пик@т...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Ех столипенецо , що ще патиш само ти си знаеш......
                          Цяла Европа се опасява за банките си а ти излезе да я хвалиш и то точно тази...
                          дано ти се оправдаят очакванията ,че требва да ти събирам помощи ......след погрома при хим.....

А дано ,но ......
                          Днес продадох по три хим позиции и като знам кой ги търси тези акции ,ми става още по ....
                          Абе то като разбереш от къде е какво друго да очакваш от него.За пореден път се напаса хубавата с Хима.Помниш ли как изгуби парите на роднините си ?

Коментар

как да падне цената като те не я оставят , а си гризкат от аск-а

изсипване на акции няма, а търсене има ......................... скоро и на по-високи цени ще лапат

тогава и джипса ще развърже кесията

имам акции и не препоръчвам на никого да купува или да продава ЦКБ...
                            А ти иди до аптеката за хапчета да не направиш беля със сърцето че Подводницата Хим тепърва ще потъва .Амин за теб!!

Коментар

ти с много си ги подкрепил...тя сигурно за това цената не пада под леФче
                              Толкова им стига.Имам си достатъчно а и бърза работа нямам.А вие драги с колко подкрепихте ?

Коментар

много сериозна банка, много сериозен фундамент, много стабилна цена на акцията .................... еваларка за което...

даже и софикса да занули -> ЦКБ под левче няма да падне ................... в това съм сигурен

жалко за хилядите клетви хвърлени за 80 ст. от джипса, мисирката и другите знайни и незнайни цървули

имам акции и не препоръчвам на никого да купува или да продава ЦКБ...
                                Ти тук няма какво да го мислиш.Гледай си Хима че там доста ае увътри.Оня ден кога стигна 1.20 лв се притесних за теб че то 35-40 к загуба си е сериозна работа а то при теб всеки път се случва.

Коментар

Working...
                                X