If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази акция, и този отчет си заслужава да се дадат за пример.
Всяка работеща компания на БФБ, а в БГ40 такива са почти всички, за които е ясно, какво произвеждата - стока или услуга, рано или късно ще дойде на печалба, когато конюктурата се орапви или цикъла стане възходящ.
Та въпроса е защо ЦКБ се търгува на 5 и 10 г. дъно
30 от 40 акции в БГ40 са на същото дередже Съответно, тук е хляба
Ако това е хляба значи съм напълнл един камион с този хляб докато Джадая купуваше като луд на 1.60 от Потъналия Хим .Хахахаха !!!
Всяка работеща компания на БФБ, а в БГ40 такива са почти всички, за които е ясно, какво произвеждата - стока или услуга, рано или късно ще дойде на печалба, когато конюктурата се орапви или цикъла стане възходящ.
Тъй, тъй ... ама да почнат и да си делят печалбата с нас дребните
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Ще върже.Тук има много голям потенциал да направи 100% доходност и освен това се държи стабилно артията за последните 2,5 години.Имам доста от тая мазна артия .
Вожде, тук нямаш ли някакви притеснения свързани със стрес теста?
Защо си толкова негативно настроен към Хим-а, мажото е един?
Ще върже.Тук има много голям потенциал да направи 100% доходност и освен това се държи стабилно артията за последните 2,5 години.Имам доста от тая мазна артия .
Коментар