Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук защо ли няма коментари ?!!
Резултатите изглеждат точно както се държи цената !!!
И със стрес - и без стрес ! - не е мръднала завълата
Няма да мръдне цената все пак днес е събота и няма търговия, а резултатите излизат днес колега!
Според мен пазара ще оцени отличните резултати в понеделник!
Още в петък липсваха сериозни продавачи и това се видя в липсата на аскове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук защо ли няма коментари ?!!
Резултатите изглеждат точно както се държи цената !!!
И със стрес - и без стрес ! - не е мръднала завълатаей всеки келепир търси пък после за морал приказва
Коментар
-
Стрес тестовете са ясни. БГ банкова ситема е много по стабилна и на много по-нисък ливъридж и риск съответно от европейската. Ами то кое на високо ниво при нас - ипотечните кредите са незначителни като портфейл, бизнеса на кредит е далавераджийски и винаги може да си ги върне, отделно в БГ няма инвестиционна дейсност, ликвидността на банките е огромна, въобще ако се говори за нещо в тези тестове, ще е това, че банките имат много ресурс който не могат да реализират
Никакви увеличение на капитал не вярвам да има като препоръкиBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТук дремем яко и имам чувството че скоро ще ни изненадат с як щурм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеБулс сега поне виждам къде имаш, че я хвалишЗа спекула сме готови само някой да даде тон трябва!
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеОтчета кърти мивки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениетова не е ли еднократно ? на такова ми прилича...
Коментар
Коментар