IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Book Value 3.81 лв
    днешно P/B 0.433

FIB Book Value 7.81 лв

на Инфостока коефициентите за чеп за зеле не стават.....
    ма те и на Инвестор са същите! още преди 7-8 години , по време на бума 2007 бях установил че беха сбъркани
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Не съм си правил труда да изчислявам - взех ги от конкурентен сайт започващ с Инфо ....
      А ти как ги смяташ ?
      Сметна ли ги ?
      Може и да са в грешка от Инфо... - днес показват Р/В на ПИБ 0.91
      ​​​​Найс, а... кой си е мечтал за такива цифри
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Браво на ЦКБ !!!! Бинго !!! Не им се вярваше на много инвестори че това ще е златната кокошка а не Хима.
        не неее.... това е перлата в короната на старата майка

Коментар

• Браво на ЦКБ !!!! Бинго !!! Не им се вярваше на много инвестори че това ще е златната кокошка а не Хима.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Много безотговорно постъпваш с инвестициите си, а и с участието ти във форум за що годе интелигентни хора!
            Тези Р/Е-та от по над 20 не ти ли направиха някакво впечатление.. не те ли усъмниха!?
            Безотговорно е друго - да се водиш по един туит ... или да водиш другите ... ама всеки си знае

Коментар

Не съм си правил труда да изчислявам - взех ги от конкурентен сайт започващ с Инфо ....
              А ти как ги смяташ ?
              Много безотговорно постъпваш с инвестициите си, а и с участието ти във форум за що годе интелигентни хора!
              Тези Р/Е-та от по над 20 не ти ли направиха някакво впечатление.. не те ли усъмниха!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Протокол, много си се изложил с изчисляването на коефицентите. Дори и супер новобранец в инвестициите не трябва да си позволява такива груби грешки, иначе е обречен в дългосрочен план!
                А ти как ги смяташ ?
                Last edited by Protokol; 03.05.2017, 09:48.

Коментар

• Отчет: http://www.infostock.bg/infostock/co...ents/CCB/14216

Коментар

• Протокол, много си се изложил с изчисляването на коефицентите. Дори и супер новобранец в инвестициите не трябва да си позволява такива груби грешки, иначе е обречен в дългосрочен план!

Коментар

Веднъж DDDD обясняваше как надуването на балони е процес, който по скорост и размер не побира в никаква логика ...
                      P/E 21.23
                      P/B 0.89
                      P/E 25.42
                      P/B 0.51
                      Гледайки само цифри малкия човек лесно би се заблудил на кое да заложи ....Дори без да знае подробности за лоши кредити, провизии, обезценки и др...
                      В случая ПИБ се оказа печелившия залог тази година , НО ... до днес ....
                      Сигурен съм , че в един скорошен момент умните пари ще почнат да осребряват печалбите и тогава голямата част ще се насочат към други банкови акции ....
                      Нали знаете - парите никога не спят
                      Не е препоръка нито за покупка нито за продажба на акции ....
                      Според мен цените тук и при ПИБ се отдалечиха единствено поради вероятността ПИБ да продаде голям дял на чужд инвеститор, който се предполага, че ще плати повече от пазарната цена. Коефициенти, мажоритари не играят много в днешната ситуация.
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Maма тежи много, мама, мама и ...
                        Ама веднъж развържат ли се малко - друго ще да е.
                        Погледни го и от добрата страна - възможност за допълване на сносни нива.

Баш конспирация, силно казано, ма логика няма особена.
                        По последните отчети се заформя фор ре от 4.9 на фона на 0.42 рв. При пиб са двойно повече при еднаква рентабилност на ск за двете банки.

Ще речеш там имат супермажовци едва ли не. Ма поне за мен Цеко и ко стои по долу в класацията за доверие, най малкото нямат дивидентната ориетираност дето вече е налице при тим.
                        Веднъж DDDD обясняваше как надуването на балони е процес, който по скорост и размер не побира в никаква логика ...
                        P/E 21.23
                        P/B 0.89
                        P/E 25.42
                        P/B 0.51
                        Гледайки само цифри малкия човек лесно би се заблудил на кое да заложи ....Дори без да знае подробности за лоши кредити, провизии, обезценки и др...
                        В случая ПИБ се оказа печелившия залог тази година , НО ... до днес ....
                        Сигурен съм , че в един скорошен момент умните пари ще почнат да осребряват печалбите и тогава голямата част ще се насочат към други банкови акции ....
                        Нали знаете - парите никога не спят
                        Не е препоръка нито за покупка нито за продажба на акции ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

По последните отчети се заформя фор ре от 4.9 на фона на 0.42 рв. При пиб са двойно повече при еднаква рентабилност на ск за двете банки.

Ще речеш там имат супермажовци едва ли не. Ма поне за мен Цеко и ко стои по долу в класацията за доверие, най малкото нямат дивидентната ориетираност дето вече е налице при тим.

БРАВОС !

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol
                            Ако бях фен на някаква конспирация щях да си помисля, че едни другари помагат на едни банкстери с изути гащи като натискат цената на всички банкови акции ... с изключение на една ...
                            Ама това само по филмите може да стане, нали

Коментар

• добра банка, но защо е толкова недолюбена.....
                              ако не се лъжа по едно време циркулираше определението, че е перлата в короната на ТИМ/ХИМ.
                              продължавам така да мисля и очаквам развитие по-солидно. не може само конкуренцията да я помпат някакви си туитове и биволи

Коментар

• Коментар

Working...
                                X