Лелеееее, пълен резил. Обраха акциите на новобранците. Тц, тц, тц.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Гледам , че на много месра се разбалансира. Може да не е това причината.
п.с. кифтета няма ли да има днес , че ще загорят ако ги държат дълго у тиганя ...
Язък за тренировките ... аз научих повече като се гмурках цяло лято
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз имам друго виждане - разбалансират съотношението CCB/FIB ... скоро ще стане ясно кой е прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеребалансирт софикс, трева да иде на 680
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mysterious Разгледай мнениеНякой да обясни какво става?
Ако пе 5-6 и пб 0.43 на двойно рое ти е скъпо - продаваш, ако ти е евтино-купуваш, елементарно е.
Аз си допълних на 1.68. По нанадоле ако даде - пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Къде е държавата в случая.....защо не се намесва?!
ШегичкаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от mysterious Разгледай мнениеНякой да обясни какво става?
Шегичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМожем ли да очакваме вливане на свежи парички тук от преориентиране на спекулантски позиции след 14.09 ... ???
Или грешно разчитам сигналите ...???
Ама като няма кой да ти каже ... или туитне нещо свежо - ще се мъчим в догатки ...Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Можем ли да очакваме вливане на свежи парички тук от преориентиране на спекулантски позиции след 14.09 ... ???
Или грешно разчитам сигналите ...???
Ама като няма кой да ти каже ... или туитне нещо свежо - ще се мъчим в догатки ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеИ тук въртене на гуми на място и нема отлепване.
YTD има пърформанса на софка, срамота !
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНай -малкото завзеха позициите на КТБ в Съда ,полицията, кадастъра
Добрата новина е че си дигат кредитния портфейл...
Коментар
Коментар