If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Идват лоши времена.Америка е пред прага на нова криза.България е пародия на държава.Как да расте тая артия и борсата като цяло.Всеки ден чуждестранните инвестиции ни напускат.Тия които са се набълбукали в БГ са лоша реклама за нея и други чужденци ще се страхуват да инвестират у нас.
Мога да ти продължа анализа....и Тръмп като наложи едни мита, и Борис Джонсън като извади Велика Британия от ЕС без споразумение, и, и, и..... Говориш ала-бала.... Аз те питах конкретно как определи, че цената на тази акция трябва да иде на левче, както твърдиш, но отговор не получавам...?
Моите уважения към ЦКБ и мениджмънта й за особено доброто представяне в сравнение с другите две бг банки. Мисля, че вече е крайно време догодина да зарадват акционерите с дивидент, защото капиталовата база очевидно е адекватна, а кеш имат бол. Може и за обратно изкупуване да помислят, което поне частично да отиде като бенефит план за служителите.
+ 1
В тая връзка има покана за ОСА в ТР.
На 12.09.2019 г. в централата на банката
Предлага се печалбата за 2018 да отиде във фонд резервен.
Вероятно и затова днешната цена финишира така.
Може ли да обясниш защо трябва да отиде на левче, моля???
Идват лоши времена.Америка е пред прага на нова криза.България е пародия на държава.Как да расте тая артия и борсата като цяло.Всеки ден чуждестранните инвестиции ни напускат.Тия които са се набълбукали в БГ са лоша реклама за нея и други чужденци ще се страхуват да инвестират у нас.
За 4 месеца по 5000 на ден тук и при Хима смятай ги.Ще има джобни за Карибите.Затова клакьорите са
толкова сигурни ,че ще ни изпързаля.
А бре щом сте толкоз навити тарикати - кой от вас е взел къси позиции тук ???
И не казвайте , че не може ....
пехливани с доматени сърца плашите гаргите ...ама и за това не ставате
Моите уважения към ЦКБ и мениджмънта й за особено доброто представяне в сравнение с другите две бг банки. Мисля, че вече е крайно време догодина да зарадват акционерите с дивидент, защото капиталовата база очевидно е адекватна, а кеш имат бол. Може и за обратно изкупуване да помислят, което поне частично да отиде като бенефит план за служителите.
Щото зависи от кефа на маджо.Цяло лято държи 1,5-1,6 и продава и наесен когато всички си си мислят ,че ще скочи дум на 1 лев за да си върне
акциите продадени лятото.
Чак пък да продава.. Прилича ли ти на продаване? Цяло лято до сега едва днес има някакъв обем, който може да се коментира.
трябва да се събере критична маса отдясно ...сериозните купувачи няма да се пънат за по 1-2 К и да надуват цената ...
Тук филма ми е ясен и скучен - лесно ще я докарат до 2 ...
Да от тук ще е лесно в обратната посока
Дано си разкарал някой картоф
Коментар