If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Администратора след като ме заплашваш с бан трий написаното и на тия на които отговарям.Нали не си мислиш че ще си мълча и ще търпя на някой писаници които ме обиждат.Подлоги в БГ много съм виждал недейте се превръща и вие в такива.Бъдете обективни а не да се опитвате да толирирате едни за сметка на други.
Купих още ХИМ днес и вчера - по ми харесва цената. ЦКБ съм с малко бройки вече, но вярвам че има още път нагоре. Виж ХИМа мине ли 1.80 ще отиде много скоро над 2, а и обичам дивидентите, някакси ми вдъхват спокойствие и увереност, че компанията е читава. Повечето акции ми снесоха добри дивиденти тая година и наесен с парите отивам в ЛА да гледам отново Леброн, Дейвис, Кауай и Джордж...... а на баскет няма смисъл да ми
пускаш, ще те отнеса на момиче [/QUOTE
залагам си старият античен потник че няма да е на момиче
ако си от София давай да се видим.
Месечният ми дивидент от хим е по голям от твоята баскетболна заплата!!!!
пиши на личен ако искаш има за какво да говорим
Цкб намери кой да купи тези 20к бройки и продължаваме на 1.80
Баскетбол харесвам и аз много купи тези 20к бройки да отпушиш цкб и ще ти пусна да ме биеш на вързано!
Купих още ХИМ днес и вчера - по ми харесва цената. ЦКБ съм с малко бройки вече, но вярвам че има още път нагоре. Виж ХИМа мине ли 1.80 ще отиде много скоро над 2, а и обичам дивидентите, някакси ми вдъхват спокойствие и увереност, че компанията е читава. Повечето акции ми снесоха добри дивиденти тая година и наесен с парите отивам в ЛА да гледам отново Леброн, Дейвис, Кауай и Джордж...... а на баскет няма смисъл да ми пускаш, ще те отнеса на момиче
Ти не искаш да разбереш най-важното, а именно, че целта ми е да си докарвам 20-30% ако може и повече на портфейла ми на БФБ, който е под 10% от активите ми. Още повече, че ми е нещо като хоби и се забавлявам искрено, даже и тук във форума. Чуждите пазари даже и не ги поглеждам, защото нямам време, а и май желание. Иначе портфейла ми е приличен и съм сигурен, че трудно ще го стигнеш даже и да се понапънеш. Още повече, че в Щатите живеете на кредит и съм сигурен, че и ти си се ушил подобаващо в мортгиджи.
Баскетбол харесвам и аз много купи тези 20к бройки да отпушиш цкб и ще ти пусна да ме биеш на вързано!
Ако искаш може да си ги примерим на доходи или банкови сметки? Портфейл на бфб не ми трябва за сега макар,че това което е останало сигурно е повече от твоето портфейлче.Казах ти лафа на Тодор Колев.Има много истина в него и затова си го припомняй всеки дем.
Ти не искаш да разбереш най-важното, а именно, че целта ми е да си докарвам 20-30% ако може и повече на портфейла ми на БФБ, който е под 10% от активите ми. Още повече, че ми е нещо като хоби и се забавлявам искрено, даже и тук във форума. Чуждите пазари даже и не ги поглеждам, защото нямам време, а и май желание. Иначе портфейла ми е приличен и съм сигурен, че трудно ще го стигнеш даже и да се понапънеш. Още повече, че в Щатите живеете на кредит и съм сигурен, че и ти си се ушил подобаващо в мортгиджи.
В тази наша кочина има много чумави прасета и затова никой не ще да припари тук
Това е най-големия проблем.2007 г чужденците се подлъгаха заради приемането ни в ЕС.От тогава само излизат от бфб.Кой да се излъже да дойде на борсата ни когато всеки ден се излагаме пред Европа.Парите търсят сигурност.Просто е.Така,че посоката за сега е надолу.Късмет ще е да остане безветрие .
Ти ако ги имаше тези трохи нямаше да можем да ти затворим устата.Твоят портфейл на борсата е по-малък от трохите които взимам ежемесечно .Ти си малко гушерче а искаш да си голям крокодил Това последното е от великият Тодор Колев .
Голям на приказки, малък на портфейл..... това последното е от не чак толкова великия mapadona
Малко са един автобус спекуланти. При липса на големи, трябват десетина пъти повече малки играчи, за да не останем най-бутиковата борса.
До такава мисъл стигнах след наблюдение по сисибанк-оборотите след ЕЦБ-проверките...
То не че е нужно и да se правят сложни сметки за да се сети човек.... Ако успее да стигне 2-2,1 лв ще е добро постижение, според мен, но дори и да избута там летвата, ако няма кой да задържи нивото, пак може да последва лек наклон обратно, ...това като предположение и в никакъв случай не като препоръка
Съгласен, но толкова ли няма някой външен дето да се престраши да налази нашата кочинка. Вярно, че имаме много "-", но все пак
Малко са един автобус спекуланти. При липса на големи, трябват десетина пъти повече малки играчи, за да не останем най-бутиковата борса.
До такава мисъл стигнах след наблюдение по сисибанк-оборотите след ЕЦБ-проверките...
То не че е нужно и да se правят сложни сметки за да се сети човек.... Ако успее да стигне 2-2,1 лв ще е добро постижение, според мен, но дори и да избута там летвата, ако няма кой да задържи нивото, пак може да последва лек наклон обратно, ...това като предположение и в никакъв случай не като препоръка
Наистина сладък голям проблем ми е да гледам как сметката се пълни яко.Поради тая причина реших вчера да отида на гръцките плажове.Намерих един страшен хотел според моите изисквания и сега се наслаждавам на обстановката.
е така ще кажеш...…. взимай си трохите, ние ще обираме парсата
Ти ако ги имаше тези трохи нямаше да можем да ти затворим устата.Твоят портфейл на борсата е по-малък от трохите които взимам ежемесечно .Ти си малко гушерче а искаш да си голям крокодил Това последното е от великият Тодор Колев .
Коментар