Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТая артия ракета ли ще е или подводница.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПродължава доброто представяне на банката, отчетът за 3-трим е екстра
Коментар
-
https://www.capital.bg/politika_i_ik...hakalniata_na/
Купувачите да не бързат, още не е сигурно ...нека да направи 20% ръст за да е ясен трендаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
На бърз прочит:
-Хим и ЦКБ(особенно след преминаването на теста в сравнение с другата БГ банка. В капитал вчера спменават че ЦКБ е и банката с доста голям ръст на ипотеките)
-Мбат(Не я бях виждал на цена под 7лв(когато се включиха Доверие и Алианц) през последните 5години, а продажбите и печалбата се възстановиха)
-Сфарм(някой вчера бе пуснал че ПФБК имат доста позитивни очаквания за печалбата за Q3)
-Hika, Bref, Atera, Dovuhl(със червена лампичка за увеличението), СФТРД, Трейс, БФБ, ...дори при тези резултати и Корадо ми харесва - какво му е?
ПИБ не я включвам по хигиенни причини, което не значи че няма да могат да се изкарат едни 50% от нея, ако новия шеф на ЕЦБ скоро каже "минава"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
Например кои? Не вярвам да са Корадото или МЦХ
-Хим и ЦКБ(особенно след преминаването на теста в сравнение с другата БГ банка. В капитал вчера спменават че ЦКБ е и банката с доста голям ръст на ипотеките)
-Мбат(Не я бях виждал на цена под 7лв(когато се включиха Доверие и Алианц) през последните 5години, а продажбите и печалбата се възстановиха)
-Сфарм(някой вчера бе пуснал че ПФБК имат доста позитивни очаквания за печалбата за Q3)
-Hika, Bref, Atera, Dovuhl(със червена лампичка за увеличението), СФТРД, Трейс, БФБ, ...дори при тези резултати и Корадо ми харесва - какво му е?
ПИБ не я включвам по хигиенни причини, което не значи че няма да могат да се изкарат едни 50% от нея, ако новия шеф на ЕЦБ скоро каже "минава"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Доста неща ми се виждат подценени на тези цени...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЗапочнах да купувам по малко. Мисля, че трайно под 1.50 няма да падне. Но пък 1.60 е мноооогооо близо и лесно може да го мине за нула време. Акцията е супер подценена!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Индианец беден, единственото нещо, което усещам е, че ще напълниш гащичките в най-скоро време.Last edited by Ташунко със сапа; 16.10.2019, 10:22.
Коментар
Коментар