If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докато си пишеш тъпотии, изкарах една торба с пари тук и при Хима. Чакай си левчето с празни джобове и с пръст в уста......
Изкарал си мандарми .Цената не е нарастнала а напротив пада.Аз преди 3 г съм ги продал на 1.72 което е повече от сегашната цена.Сиреч изкарал съм повече профит от теб .А и аз не си играя като теб с дребни бройки артии.Ама успех все пак ти желая.
Честита Коледа и ЧНГ !
За бутилката ще се разберем ,.... щото онази кайсиева която ти бях запазил , замина в суматохата покрай празниците ...
Но обещаното си е обещано и ще набавя - пиши на л.с. когато си в БГ
Конкретно по темата - оптимист съм за хартията и чакам цената да прескочи 2 лв до юни ..
За басовете - имаше още един с когото се обзаложихме , но не очаквам да си признае ...
Мен ми мирише ,че трябва купувам уиски
Имам бас с Protokol , та след нова година се разберем .
Весели празници на всички и пълни портфейли
Честита Коледа и ЧНГ !
За бутилката ще се разберем ,.... щото онази кайсиева която ти бях запазил , замина в суматохата покрай празниците ...
Но обещаното си е обещано и ще набавя - пиши на л.с. когато си в БГ
Конкретно по темата - оптимист съм за хартията и чакам цената да прескочи 2 лв до юни ..
За басовете - имаше още един с когото се обзаложихме , но не очаквам да си признае ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Времевия период ли не съвпадна? Дали ще задържи половин или една година накрая все ще отиде около левчето.Този удължен период е изгоден само за тия които искат да излязат от позицията.За държачите ба артии е все тая.Те един път отчитат печалба след това загуба и т.н.
........ не ни давай акъл в инвестиционните форуми.
Last edited by RUBLA; 31.12.2019, 08:42.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Времевия период ли не съвпадна? Дали ще задържи половин или една година накрая все ще отиде около левчето.Този удължен период е изгоден само за тия които искат да излязат от позицията.За държачите ба артии е все тая.Те един път отчитат печалба след това загуба и т.н.
Winter is coming.
Last edited by RUBLA; 31.12.2019, 08:43.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Мен ми мирише ,че трябва купувам уиски
Имам бас с Protokol , та след нова година се разберем .
Весели празници на всички и пълни портфейли
Коментар