Първоначално изпратено от TheSkorpion
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеНе мога да разбера защо продавате под 1.65...пакета на чужденеца мина....ПФ доверие са обевили тази цена за своят и не я свалят вече от месеци а вие дребните се надпреварвате да ги изпреварвате...и кого изпреварвате?очевидно нямате шанс за спекула в тази ситуация....ми изчакайте си кротко да го отнесе някой този пакет на 1.65 и нагоре и после няма кой чак толкова да продава до 2лв а и си чакаме никито да уреди още кинти след влизането в чакалнята и повишаването на рейтинга...2м. Намери аз лично чакам поне още шест...
хайде сполай ви!
Коментар
-
Не мога да разбера защо продавате под 1.65...пакета на чужденеца мина....ПФ доверие са обевили тази цена за своят и не я свалят вече от месеци а вие дребните се надпреварвате да ги изпреварвате...и кого изпреварвате?очевидно нямате шанс за спекула в тази ситуация....ми изчакайте си кротко да го отнесе някой този пакет на 1.65 и нагоре и после няма кой чак толкова да продава до 2лв а и си чакаме никито да уреди още кинти след влизането в чакалнята и повишаването на рейтинга...2м. Намери аз лично чакам поне още шест...
хайде сполай ви!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Докато си пишеш тъпотии, изкарах една торба с пари тук и при Хима. Чакай си левчето с празни джобове и с пръст в уста......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПоредните цифрички в екселска табличка, за съжаление, дивидентът е мираж...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Тая артия ми е толкова добре позната,че ми мирише на левче
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Тая артия ми е толкова добре позната,че ми мирише на левче
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЧестита Коледа и ЧНГ !
За бутилката ще се разберем ,.... щото онази кайсиева която ти бях запазил , замина в суматохата покрай празниците ...
Но обещаното си е обещано и ще набавя - пиши на л.с. когато си в БГ
Конкретно по темата - оптимист съм за хартията и чакам цената да прескочи 2 лв до юни ..
За басовете - имаше още един с когото се обзаложихме , но не очаквам да си признае ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Мен ми мирише ,че трябва купувам уиски
Имам бас с Protokol , та след нова година се разберем .
Весели празници на всички и пълни портфейли
За бутилката ще се разберем ,.... щото онази кайсиева която ти бях запазил , замина в суматохата покрай празниците ...
Но обещаното си е обещано и ще набавя - пиши на л.с. когато си в БГ
Конкретно по темата - оптимист съм за хартията и чакам цената да прескочи 2 лв до юни ..
За басовете - имаше още един с когото се обзаложихме , но не очаквам да си признае ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар