Доста активно се купува преди отчета
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСпоред мен има връзка с едни облигации....Докъде ще е докарат, хич не ми се мечтае....
Не е препоръка за покупко - продажба на артията....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Много хора си мечтаеха пак да върне на цена 1 лв., както преди години, без да отчитат че от тогава фундамента зад всяка акция е поне 25-30% по-голям от тогава (капитализирани печалби, увеличен портфейл, клиенти..) Така че дъното което стигна около 1,24-1,25 си беше реално като слизане до лев. Кой се усетил - усетил.. кака ще се жени
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИстината е, че 1.30-40 е нереално ниска цена за ЦКБ, по-скоро нивата от средата на 2018г. са по ОК. Да не говорим, че според мен цената на ЦКБ и ХИМ по моите анализи трябва да е почти еднаква даже ЦКБ малко по-скъпа - писал съм го многократно във форума. Да видим как ще се развият нещата в бъдеще
- 4 Харесвания
Коментар
-
Истината е, че 1.30-40 е нереално ниска цена за ЦКБ, по-скоро нивата от средата на 2018г. са по ОК. Да не говорим, че според мен цената на ЦКБ и ХИМ по моите анализи трябва да е почти еднаква даже ЦКБ малко по-скъпа - писал съм го многократно във форума. Да видим как ще се развият нещата в бъдеще
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеАбе, де останаа оплаквачките - да не са се гътнале?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеРипнахме ,някой да не е чел отчетите
Натискана, натискана и смачкана долу и в един момент като я изтървеш... ти разбива носа ))
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
защо смяташ, че много ми се иска ......... увеличението ако е по номинал тези нови акции ще приклещят цената за много дълго време, а това никой не иска
колкото повече акции се емитират толкова по-лошо за акцията ......... ако финансовите резултати се запазят вече ще се делят не на 113 млн.акции, а на 130 млн., 150 млн. или на 180 млн. (нямам представа точно на колко - ако ти знаеш може да напишеш )
?
Според мен първо трябва да видим отчета за края на годината който ще излезе до края на Януари! Възможно е да има повече провизии/обезценки за лоши кредити които да подскажат повече за ситуацията.
В момента е много неясно и аз лично само наблюдавам Успех!
Не е препоръка!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение...
нямам представа, но щом ти знаеш дай повече конкретна информация кой, кога и колко е купувал
допуснах, че Иво Орозов не е добре запознат с облигациите ............. под това "те" него ли визираш?
Под "те" визирам купувачите на тези пакети.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар