Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
чудя се само => банката толкова ли е зле, че се прави тази гимнастика вместо нещата да се случат по обичайния начин...
както и да е ........ не е препоръка ......... нямам акции и не предвиждам да имам преди резултатите от стрес-теста...
Аз пък си мисля, че цитираният от теб "обичаен начин" ..... е начин да продаваш годишна карта за голф клуб на цената на билет за кино ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля да спрете със спама и дребните заяждания.P.S. A колко акции(2000 парчета) имах навремето в Инвестора...ееее какви време бяха......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Хаха, не ние, пенсионните ги нямат за нищо тия млн. лв. и затова не виждам каква е мотивацията за цена от 3.50 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyobНе искате ли да чувате всеки ден за любимите жабета или как Дау ще бъде 18 хил. как ще се купува банката на 80ст. и хима на левче и надолу ... абе и аз бих купил на толковаLast edited by X_Y; 21.02.2019, 08:40.
Коментар
-
преди месец писах тук, че ножицата максимално се разтвори до 1,50 след като 15 месеца по-рано ножицата се беше напълно затворила 1:1 и дори имаше дни в които банката бе по-скъпа от мама
сега гледам, че ножицата е започнала да се затваря отново и вече съотношението е 1,30 ............ дано някой се е възползвал от тази ситуация, но като знам какви дебели кратуни са повечето тук си мисля, че не само не сте се възползвали, но дори и още не можете да разберете как да отиграете тези възможности
няма нищо, де ........ желая ви успехfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
ако не съм купил акции на ХИМ до 2,50 от там нагоре колкото повече се покачва цената толкова повече бих се чуствал като сварен ........... разбира се, това условие ще е валидно, ако си седя на кеш
Last edited by X_Y; 21.02.2019, 08:40.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyobНе искате ли да чувате всеки ден за любимите жабета или как Дау ще бъде 18 хил. как ще се купува банката на 80ст. и хима на левче и надолу ... абе и аз бих купил на толкова
не е толкова сложно да се разбере, че не искам в портфейла си банка с бг мажоритар!!!Last edited by X_Y; 21.02.2019, 08:39.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Да, Съгласие и Армеец ще оценяват на пазарна цена, ще реализират около 24 млн. загуба, но на фона на стойността на портфейла на УПФ Съгласие, сумата не е съществена!
интересно ми е регулаторите как гледат на тази игра и какво мислят ........... а че никакви действия няма да има е ясно и на малките деца
чудя се само => банката толкова ли е зле, че се прави тази гимнастика вместо нещата да се случат по обичайния начин...
както и да е ........ не е препоръка ......... нямам акции и не предвиждам да имам преди резултатите от стрес-теста...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Не искате ли да чувате всеки ден за любимите жабета или как Дау ще бъде 18 хил. как ще се купува банката на 80ст. и хима на левче и надолу ... абе и аз бих купил на толкова[/QUOTE]
Има още много неща да научиш ,както казват испанците -tranquilidadLast edited by X_Y; 21.02.2019, 08:38.
Коментар
-
Не искате ли да чувате всеки ден за любимите жабета или как Дау ще бъде 18 хил. как ще се купува банката на 80ст. и хима на левче и надолу ... абе и аз бих купил на толкова[/QUOTE]
Ми чи къ, днес хима тръгна към заветното левче.Last edited by X_Y; 21.02.2019, 08:38.
Коментар
-
Краят на сесията ми хареса …… загатна за правилната посока, според мен има много желаещи да купуват, но са се снишили с цел да намажат по-евтинко …… ама според мен няма да стане. Сериозни обеми за продаване ще се появят над 1,75 даже над 1,80 където очаквам по-сериозна съпротива по пътя към 2Last edited by mapadona; 19.02.2019, 19:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеЕдва ли някой очаква сериозно цената да стигне 3.00 лв. (поне в обозримо бъдеще), но виж до 2.00 като нищо е възможно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеЕдва ли някой очаква сериозно цената да стигне 3.00 лв. (поне в обозримо бъдеще), но виж до 2.00 като нищо е възможно....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар