IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Май-юни ще има проверки и одит от Европа та в тая връзка........нищо чудно и пазарната да стане толкова до тогава.
    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

чудя се само => банката толкова ли е зле, че се прави тази гимнастика вместо нещата да се случат по обичайния начин...

както и да е ........ не е препоръка ......... нямам акции и не предвиждам да имам преди резултатите от стрес-теста...
      Почти си задал точния въпрос ...сега се напъни за правилния отговор
      Аз пък си мисля, че цитираният от теб "обичаен начин" ..... е начин да продаваш годишна карта за голф клуб на цената на билет за кино ...
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
        Моля да спрете със спама и дребните заяждания.
        За да стане това,което не е лоша идея,трябва да се намесите и да отстраните Троловете тук(Много добре знаете кои са те-Повечето са партийни тролчета)!!!А не искате и не го правите.Лек и успешен ден.P.S. A колко акции(2000 парчета) имах навремето в Инвестора...ееее какви време бяха......

Коментар

• Моля да спрете със спама и дребните заяждания.
          रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Хаха, не ние, пенсионните ги нямат за нищо тия млн. лв. и затова не виждам каква е мотивацията за цена от 3.50 лв.
            Май-юни ще има проверки и одит от Европа та в тая връзка........нищо чудно и пазарната да стане толкова до тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob
              Не искате ли да чувате всеки ден за любимите жабета или как Дау ще бъде 18 хил. как ще се купува банката на 80ст. и хима на левче и надолу ... абе и аз бих купил на толкова
              Ама ти съмняваш ли се че ЦКБ ще иде отново на левче ? Стой и гледай само.
              Last edited by X_Y; 21.02.2019, 08:40.

Коментар

• преди месец писах тук, че ножицата максимално се разтвори до 1,50 след като 15 месеца по-рано ножицата се беше напълно затворила 1:1 и дори имаше дни в които банката бе по-скъпа от мама

сега гледам, че ножицата е започнала да се затваря отново и вече съотношението е 1,30 ............ дано някой се е възползвал от тази ситуация, но като знам какви дебели кратуни са повечето тук си мисля, че не само не сте се възползвали, но дори и още не можете да разберете как да отиграете тези възможности

няма нищо, де ........ желая ви успех
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ако не съм купил акции на ХИМ до 2,50 от там нагоре колкото повече се покачва цената толкова повече бих се чуствал като сварен ........... разбира се, това условие ще е валидно, ако си седя на кеш
                  Last edited by X_Y; 21.02.2019, 08:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob
                    Не искате ли да чувате всеки ден за любимите жабета или как Дау ще бъде 18 хил. как ще се купува банката на 80ст. и хима на левче и надолу ... абе и аз бих купил на толкова
                    както не веднъж съм писал тук .......... акции на ЦКБ бих купил след резултатите от стрес-теста ........ в момента цената не ме интересува дори и 10 лв. да струва акцията след 2 месеца ......... не бих купил акции на ЦКБ в момента дори и да са на 80 ст.

не е толкова сложно да се разбере, че не искам в портфейла си банка с бг мажоритар!!!
                    Last edited by X_Y; 21.02.2019, 08:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Да, Съгласие и Армеец ще оценяват на пазарна цена, ще реализират около 24 млн. загуба, но на фона на стойността на портфейла на УПФ Съгласие, сумата не е съществена!
                      то и за ХИМ-а (армеец, де) тази сума не е от съществено значение .......... комунизъм в най-чиста форма ........ венсеремос, другари...

интересно ми е регулаторите как гледат на тази игра и какво мислят ........... а че никакви действия няма да има е ясно и на малките деца

чудя се само => банката толкова ли е зле, че се прави тази гимнастика вместо нещата да се случат по обичайния начин...

както и да е ........ не е препоръка ......... нямам акции и не предвиждам да имам преди резултатите от стрес-теста...

Коментар

• Не искате ли да чувате всеки ден за любимите жабета или как Дау ще бъде 18 хил. как ще се купува банката на 80ст. и хима на левче и надолу ... абе и аз бих купил на толкова [/QUOTE]

Има още много неща да научиш ,както казват испанците -tranquilidad
                        Last edited by X_Y; 21.02.2019, 08:38.

Коментар

• Не искате ли да чувате всеки ден за любимите жабета или как Дау ще бъде 18 хил. как ще се купува банката на 80ст. и хима на левче и надолу ... абе и аз бих купил на толкова [/QUOTE]

Ми чи къ, днес хима тръгна към заветното левче.
                          Last edited by X_Y; 21.02.2019, 08:38.

Коментар

• Краят на сесията ми хареса …… загатна за правилната посока, според мен има много желаещи да купуват, но са се снишили с цел да намажат по-евтинко …… ама според мен няма да стане. Сериозни обеми за продаване ще се появят над 1,75 даже над 1,80 където очаквам по-сериозна съпротива по пътя към 2
                            Last edited by mapadona; 19.02.2019, 19:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                              Едва ли някой очаква сериозно цената да стигне 3.00 лв. (поне в обозримо бъдеще), но виж до 2.00 като нищо е възможно....
                              Вече сме твърдо над 1.50. Нека първо сложим таргет 1.60...... до края на тази седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                                Едва ли някой очаква сериозно цената да стигне 3.00 лв. (поне в обозримо бъдеще), но виж до 2.00 като нищо е възможно....
                                Нека да си припомним на колко беше предишното увеличение и колко беше цената на БФБ... И за колко време се навакса разлиата ...

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X