Защо загуба, поясни моля.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Е все пак някой трябва да капитализира ЦКБ, ако са данъкоплатците, делът на основните акционери ще бъде намален, а и държавата в акционерната структура няма да изглежда добре. Удачен вариант е пенсионерите на капитализират банката, просто цената ще е 2.5 пъти над пазара!
Не мисля, че пенсионерите с охота ще отчетат такава загуба
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениеа бе верно не се косете... както напоследък така все понамекват колко е изостанала бфб колко му е за отрицателно време хартията да си възстанови 15те лева
този път бфб изостана от НИ
през 2006та първо се почна от БФБ, после скочиха имотите
сега май ще е обратното
Възможно е. Съпоставката бфб-НИ беше в полза на бфб при предишния подем и съответното обръщане после от 1950 до 250 за година и половина разкара много "инвеститори". НИ все пак не падат с толкова. Нито растат. И точно затова сме на бфб - зарад Амплитудата
Добре дошъл Пух
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениеа бе верно не се косете... както напоследък така все понамекват колко е изостанала бфб колко му е за отрицателно време хартията да си възстанови 15те лева
този път бфб изостана от НИ
през 2006та първо се почна от БФБ, после скочиха имотите
сега май ще е обратното
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Не се косете пак толкова, дългосрочно ще са ОК нещата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Е все пак някой трябва да капитализира ЦКБ, ако са данъкоплатците, делът на основните акционери ще бъде намален, а и държавата в акционерната структура няма да изглежда добре. Удачен вариант е пенсионерите на капитализират банката, просто цената ще е 2.5 пъти над пазара!Last edited by mapadona; 14.02.2019, 17:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Хайде сега, ако акционерите в банката са ощетени какво да кажат осигурените във фондовете лица?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Имаше и до 12 лв....Минало бешело...
Сега банката е 10 пъти по-добра от времето когато акциите и струваха 12 лв, но това ич не ги интересува инвеститорите...
Сантимента се загуби..
От банката на дребните собственици и земеделски кооперации се превърна в портмоне на наши ( мои) хора....
Имам, ще имам и съвети не давам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Не е това .
До 3 дена може да го обявят .
поне така пише в ТР.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Защото не е приключило конвертирането.
До 3 дена може да го обявят .
поне така пише в ТР.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеЦелта на операцията не беше ли увеличение на капитала, а не просто да се купят някакви акции от пазара? Ако е така - защо не виждам увеличнието на капитала нито в статистиката на ЦД нито другаде??
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
За банката е добре, но как КаФеНето разрешава такива сделки...Аз си мисля, че противоречат на закона, борсовата етика, добрите практики в търговията и ощетяват хиляди дребни собственици на акции в банката....
Пазарно е да си осребрят облигациите и да купят на пазар, колкото си акции искат !!!
пп Предлагам на КФН да глоби трите дружества с по 4.5 млн лв !!!
Времената се менят и ценностната система се променя. .... Сун Дзъ отстъпва пред Волтер ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар