Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Да, може би затова пенсионните фондове на Съгласие и Армеец купуват акции на 3.22 лв., сигурно и на тях цена от 1.50 лв. не им харесва и затова купиха близо 14 млн. акции за 45 млн. лв.
Пазарно е да си осребрят облигациите и да купят на пазар, колкото си акции искат !!!
пп Предлагам на КФН да глоби трите дружества с по 4.5 млн лв !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеНякакси е неестествено да гледаме цена под 1.5 тука, мисля че скоро ще избуши..... предлагането изтъня много
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Еее стига де, имаше цени и над 2 по едно време, което й повече прилича на артията, надявам се скоро пак да ги видим...... дано е тая година
Сега банката е 10 пъти по-добра от времето когато акциите и струваха 12 лв, но това ич не ги интересува инвеститорите...
Сантимента се загуби..
От банката на дребните собственици и земеделски кооперации се превърна в портмоне на наши ( мои) хора....
Имам, ще имам и съвети не давам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
И аз така мисля от вече 3 годинки.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеНякакси е неестествено да гледаме цена по 1.5 тука, мисля че скоро ще избуши..... предлагането изтъня много
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Ми то това вече е старо - централния депозитар го обяви в бюлетина си веднага след нова година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеНикой не коментира отчета за четвъртото.
Гледам и в ТР са пуснали решението на УС от 28.12.2018 г. за увеличение на капитала с близо 14 млн. акции вследствие на изявено желание от Армеец и УПФ и ППФ Съгласие да конвертират облигации за 45 млн. номинал, конверсионна цена 3.22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова не разбирам - за една бутилка уиски да се прави на циркаджия ...Логично е залога да е по-сериозен ..при тия постоянни напъниfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stormbringer Разгледай мнение
Тя статията е от преди 3 месеца, ама показателите в динамика са даже по-добри оттогава
как показателите стават по-добри ......... я покажи да видим кои показатели се подобряват при ЦКБ?
А цената преди 3 месеца е била 1,51.
Не че има някакво значение де, само за инфо, че доста от нещата, които пишеш, са неверни
щом смяташ, че "доста неща са неверни" .......... дай да видим кое друго не е верно ........ нали са доста нещатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Това пък е някакво твое "удобно" обяснение. Дали е така ще разберем след резултатите.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Тя статията е от преди 3 месеца, ама показателите в динамика са даже по-добри оттогава
Не че има някакво значение де, само за инфо, че доста от нещата, които пишеш, са неверни
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
тя статията е от преди 3 месеца когато цените тук бяха 1,70-1,80
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар