Вече като е позволено банките да раздават дивидент. Какъв очаквате да бъде тук?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Както и очаквах .Заден и започват оправданията и недомлъвките
Казвам ти ,че си 7-8 палячо, който иска да хваща бас с мен.Затова,с цел да не се обяснявам на всеки пореден мишок и то в различни теми, направих процедура с точни стъпки ,кое и как.Ако желаеш,тази процедура е описана в темата за Бреф.Ако не,значи ,че си страхливец.Предлагаш и после бягаш .Но не си първия.Груйчето два пъти си плю на петите,после и още 2-ма герояLife won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТи не вярваш, ти сложи парите на масата.БРЕФ не ме интересува.
Казвам ти ,че си 7-8 палячо, който иска да хваща бас с мен.Затова,с цел да не се обяснявам на всеки пореден мишок и то в различни теми, направих процедура с точни стъпки ,кое и как.Ако желаеш,тази процедура е описана в темата за Бреф.Ако не,значи ,че си страхливец.Предлагаш и после бягаш .Но не си първия.Груйчето два пъти си плю на петите,после и още 2-ма героя
Коментар
-
След Грую,Бреф и Балонерко рибите ,сега още един смешник с наранено его предлага бас.Понеже си 7-8 който го прави и ако си сериозен, в темата за БРЕФ съм описал процедурата,как ТОЧНО и при какви условия ,който иска може да сключи бас с мен
ОЧАКВАМ ТЕ....ако ти стиска естествено....но аз знам ,че си мишка ..щото те видях в Балонерко какво правишLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко ти стиска сложи на масата 100 000 евро бас и ще ти докажа.
ОЧАКВАМ ТЕ....ако ти стиска естествено....но аз знам ,че си мишка ..щото те видях в Балонерко какво правишLast edited by petrg5s; 17.03.2022, 07:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеЕто едно решение за аплаузи към ръководството на банката:
https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-...shite-roditeli
Очакваме да зарадват с дивидент и акционерите
Само отварянето на тоя линк показва на какво високо техонологично ниво са! Че това е каквото означава ТЕХ КОМПАНИЯ!
Не Лещерко, не Промото, ТСБ или Дрона!
Ако някой иска да види какво е ТЕХ компания, какво е РАСТЕЖНА компания - да отвори отчетите и сайтове на ЦКБ или ФИБ!
- 1 like
Коментар
-
Ето едно решение за аплаузи към ръководството на банката:
https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-...shite-roditeli
Очакваме да зарадват с дивидент и акционерите
- 1 like
Коментар
-
Това са твои приказки,без доказателства.Аз видях какво стана накрая,от 22 нагоре. От 100 левов сериозен викач до последно, СЛЕД като падна,каза ,че си продал горе.Може и над върха да си продал,не знам.Все ми е таяLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОт 5-6-7-13 до 26-24....до се наших....
Коментар
-
Балонерко.Бързо забравяш.Или искаш ние да забравим Но ние помним
Добре,че ми послуша съветите и анализите и излезе рано,а не като другите риби
При теб имаше обаче едно поведение "на лека жена" така да се каже,хем бе активен 100 левов викач ,хем скришом продаде ,гледайки чартовете миLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКъде точно си ме остригал...? :
Добре,че ми послуша съветите и анализите и излезе рано,а не като другите риби
При теб имаше обаче едно поведение "на лека жена" така да се каже,хем бе активен 100 левов викач ,хем скришом продаде ,гледайки чартовете ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stormbringer Разгледай мнениеБНБ разреши на българските банки да изплащат дивиденти за 2019, 2020 и 2021 година.
Дали няма да решат да разпределят дивидент тука, вместо да държат свръхрезервите в БНБ на отрицателна лихва, май беше на -0,7% ?
Още повече, че май вдигането на лихвата от страна на ЕЦБ се отлага и тази отрицателна лихва може да остане за по-дълъг период.Last edited by Майната; 16.03.2022, 01:47.Умереният риск винаги печели ! ))))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Нека си чакат хората. Не ни пречат. Щом им харесва - да чакат
Коментар
Коментар