То като се появи лавината купувачи, тогава ще видиш, какъв цирк ще стане тука.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениехайде стига сте писали глупости ......................... сменете темата и кажете сега - на тези които купуват кой им продава и тези които продават кой им купува акциите
Купуват щастливите кокошки на ТИМ , продават осъзналите се манипулирани големи риби....
Когато продаде и последният руснак ще станеш мажоритар на Белово
Не е препоръка...
Коментар
-
ОК
Браво Бобане 1, че освен че си дошъл на моето мнение, но даже ме цитираш. Добре е да признаваш авторитети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеПо света сме виждали много банки да фалират. С какво тази е по-различна, че да не може?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеМарков, естествено че не знам колко точно са кредитите им към свързани лица. Долкото съм ровил в ТР, съм попадал на доста повече техни кредити към свързани лица, отколото към други. За това съм писал "по мои сметки". и не мисля да ти давам списък с фирми, че да ти върша работата.
Колкото до ПФ, ги смяташ ли че ТР инвестират в свързани лица? Това не е ли незаконно? Ако го твърдиш, не е ли груба манипулация, която да подкопае доверието в групата?
Наистина...ЕВАЛА,много труд и време е било....И колко е горе-долу средно стойността на един кредит....все пак доста си прегледал.
...и колко време ти отне да сметнеш кредити към свързани лица за над 1млрд лева...Добре,че банката не е отпуснала примерно за 3млрд общо,че щеше да ти е нужно два пъти повече време.
...и накрая,ако някой тръгне да купува банката,ми направо да се обърне към теб,ти на практика познаваш кредитната и експозиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеНе 50, а някъде към 90% е, ама карай
Дано теорията проработи в твоя полза, но знай че за това си е нужно умение и късмет. С вяра не става. Успех!
Иначе вложението ми в групата е пренебрежимо малко - 4 953,58 лева
Никога не влагам над 10% от портфейла си в един емитент / група.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеМарков говори за фалит на ЦКБ, защото го е страх да се изправи пред тайните си страховеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАиде следващия дългоушко , макар в думите ти да има 50% истина.
Нали знаеш че по света глупаците не свършват ....
Дано теорията проработи в твоя полза, но знай че за това си е нужно умение и късмет. С вяра не става. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Нали знаеш че по света глупаците не свършват ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеЕхооо, детската градина - на кой татко му е по-силен?
Защо пък бас дали ще фалира или не? То е ясно, че БНБ няма да остави бг банка да падне.
Друг е въпросът акционерите извън мажоритаря какво чакат. Дивидент?! Продажба?! Да, бе, да! Тук, както и при ПИБ, се разчита само и единствено на теориятя за по-големия глупак.
Сори, но истината е такава.
излъганите камилчета се редят на опашка. ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеНе знам защо във всеки втори пост говориш за фалит на ЦКБ. Това не е ли нарушение на закона за банките? Добре, казвам ти че в срок от 1 година няма да фалира и залагам 1000 лева на това. Съгласен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеЕхооо, детската градина - на кой татко му е по-силен?
Защо пък бас дали ще фалира или не? То е ясно, че БНБ няма да остави бг банка да падне.
Друг е въпросът акционерите извън мажоритаря какво чакат. Дивидент?! Продажба?! Да, бе, да! Тук, както и при ПИБ, се разчита само и единствено на теориятя за по-големия глупак.
Нали знаеш че по света глупаците не свършват ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Ехооо, детската градина - на кой татко му е по-силен?
Коментар
Коментар