Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСлага се един особен вид гъба и се пуши и от нея идват виденията
Коментар
-
Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнениеТо на виденията на бледоликите - да им нямаш вяра.
Щото са от огнена вода.
Друго си е Великия дух директно да си говори с тебе.
Успех Вожде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСлагат веилката махорка от МачуПикчу Тайна рецепта, завита в козина на диви мечки-гризлита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДа ама redskin преди да говорят с Великия дух,пушат Великата лула...ама какво слагат в нея един Господ знае
Ташунко,я кажи какво пушите в същност
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДа ама redskin преди да говорят с Великия дух,пушат Великата лула...ама какво слагат в нея един Господ знаеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеот 54 надолу смятам да купувам та да видим как ще се развие геймаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнениеТо на виденията на бледоликите - да им нямаш вяра.
Щото са от огнена вода.
Успех Вожде...
Ташунко,я кажи какво пушите в същност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМай бледоликите се забързаха да се оттърват от артията кеш ли им трябва спешно или друго нещо ги е подплашило не знам.Може и те да имат видения кат мен и да са решили че ша си я купат пак по тънкичко
Щото са от огнена вода.
Успех Вожде...
Коментар
-
Аз съм на 54.1 стотинки .
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеот 54 надолу смятам да купувам та да видим как ще се развие геймаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеТи ли се изкуши и глътна 10-те к?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеот 54 надолу смятам да купувам та да видим как ще се развие гейма
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВожде, на колко стинки си заложил в засадата ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМай бледоликите се забързаха да се оттърват от артията кеш ли им трябва спешно или друго нещо ги е подплашило не знам.Може и те да имат видения кат мен и да са решили че ша си я купат пак по тънкичкоНе е препоръка... !!!
Коментар
Коментар