Първоначално изпратено от UNSS
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТрудно е, защото всеки знае, че като му подадеш горещия картоф, може да се опари Какви лоши хора сме се събрали Ташунко, все гледаме да опарим някой с картофа
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАааа да бе:_)...Вярно.....Ама тогава значи злооупотребява със служебно положение
Коментар
-
Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнениеТашунко е Вождът. Той е.
Аиде лека-отивам да препускам из прериите, че огладнях нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАааа значи ти тайно си пил Огнена вода....Сега ще те наколадя на Вожда ...и...Шаман ли му викахте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениещото по трудно е после да подадеш горещият картоф на някой другНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАааа значи ти тайно си пил Огнена вода....Сега ще те наколадя на Вожда ...и...Шаман ли му викахте
Аиде лека-отивам да препускам из прериите, че огладнях нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениене боли глава не е като огнената вода
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбе на мен и Огнената вода ми върши работа....ама да те питам Ташунко...като "препушиш"...на другия ден боли ли те главата...че мен по някога ми се случва като прекаля с Огнената смес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАаа не рецептата е племенна тайна иначе всички ще започнете да виждате като мен и и няма да мога да си продам навреме артиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ няма да знаят, кога да ги купуват Ташунко. А за да продадат трябва да са купили. Незнам защо все на продажбите се дава приоритет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАаа не рецептата е племенна тайна иначе всички ще започнете да виждате като мен и и няма да мога да си продам навреме артиите.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСлага се един особен вид гъба и се пуши и от нея идват виденията
Ама от Велика мечка ли беше... или от Седящ бик... не моа се сетя.
който знае да каже
Коментар
Коментар