по точно 1276434 към 29.06.2012год
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЗа последните 3месеца вече минаха над 1млн. акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЗа последните 3месеца вече минаха над 1млн. акции.
последните три месеца - справката е от инвестора, някой може ли да каже колко им остават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТърсене почти никакво няма. Ако имат да продават още над 1 млн акции по този начин ще им трябват още 3-4 месеца. Единствено днес, където успя да продаде 20 K + акции. Логично е ако искат да се отърват да намалят цената.
Затова аз лично очаквам в най-скоро време цени под 50 стотинки.
Коментар
-
Търсене почти никакво няма. Ако имат да продават още над 1 млн акции по този начин ще им трябват още 3-4 месеца. Единствено днес, където успя да продаде 20 K + акции. Логично е ако искат да се отърват да намалят цената.
Затова аз лично очаквам в най-скоро време цени под 50 стотинки.
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеИма още около 20000 от този айсберг и следващия ще е вероятно на същите нива.Много лесно ги продаде явно има търсене не само от дребнитеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Само дето има 1 проблем до 70 ст качи цената и там не се задържа до 65 падна предлагането беше вяло - явно продавача които е сега е бил или на почивка или сега е нов играч. А и като вкараме в уравнението, че и на тези нива намира търсене, нещата се променят.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПериодически свалят тапата
Беше на 66 стотинки после на 63 ..сега на 60 после на 57 и т.н. до под 40 стотинки. Явно смятат акцията за ненужна . След което ще се напълнят дребните играчи с акции, т.е. Свръхпредлагане и е възможно при запазващата се стагнация на БФБ цената на акцията да падне до 30 стотинки в близките месеци.
Коментар
-
Периодически свалят тапата
Беше на 66 стотинки после на 63 ..сега на 60 после на 57 и т.н. до под 40 стотинки. Явно смятат акцията за ненужна . След което ще се напълнят дребните играчи с акции, т.е. Свръхпредлагане и е възможно при запазващата се стагнация на БФБ цената на акцията да падне до 30 стотинки в близките месеци.
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеТози продавач не е като при ХИМ-а така че Атрио отпада. Виж стила на този държи една тапа на 60 стинки от месеца и всичко го шитва на тези цени ей на 10к на .595. Ако имаше силни ликвидни проблеми вече да сме на нива под 50 ст. Така че след това чистене на тези нива може и качим вече.
На мен ми продадоха ИНГ и ЕланаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИ тук Продавачът се събуди .
Явно и тук цената ще пада на 40...30 стотинки.
На мен ми продадоха ИНГ и ЕланаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПокупката ти от тези Айсберги ли беше?
Коментар
-
Покупката ти от тези Айсберги ли беше?
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМи не знам , през къде продават/купуват тия пичове?
Аз тия дни купих малко от ИНГ банк и ВарчевМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеА то въобще сигурно ли е, че Artio Int. продават?
п.с. просто е жалко как на фона на другите растящи с години пазари по света при нас всичко пада. Разпродажбите при част от ликвидните позиции като ЦКБ, ХИМ определено повлияха негативно на цялата борса...ръста на почти всички ликвидни позиции беше спрян, а като гледам от днес по повечето се появиха и продавачи .
Аз тия дни купих малко от ИНГ банк и Варчев
Коментар
-
А то въобще сигурно ли е, че Artio Int. продават?
п.с. просто е жалко как на фона на другите растящи с години пазари по света при нас всичко пада. Разпродажбите при част от ликвидните позиции като ЦКБ, ХИМ определено повлияха негативно на цялата борса...ръста на почти всички ликвидни позиции беше спрян, а като гледам от днес по повечето се появиха и продавачи .Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар