IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• по точно 1276434 към 29.06.2012год

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
      За последните 3месеца вече минаха над 1млн. акции.
      Вярно минали ли са, ами според Мъни.бг - Артио имат 1,2млн.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
        Общ брой сделки 798 Прехвърлен обем (бр.) 1 007 448 Оборот (лв.) 609 210,58Изменение за избрания период-3,09% Най-ниска цена (лв.)0,52 Средна цена (лв.) 0,60 Най-висока цена (лв.)0,73

последните три месеца - справката е от инвестора, някой може ли да каже колко им остават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Търсене почти никакво няма. Ако имат да продават още над 1 млн акции по този начин ще им трябват още 3-4 месеца. Единствено днес, където успя да продаде 20 K + акции. Логично е ако искат да се отърват да намалят цената.

Затова аз лично очаквам в най-скоро време цени под 50 стотинки.

Коментар

• Търсене почти никакво няма. Ако имат да продават още над 1 млн акции по този начин ще им трябват още 3-4 месеца. Единствено днес, където успя да продаде 20 K + акции. Логично е ако искат да се отърват да намалят цената.

Затова аз лично очаквам в най-скоро време цени под 50 стотинки.

Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
            Има още около 20000 от този айсберг и следващия ще е вероятно на същите нива.Много лесно ги продаде явно има търсене не само от дребните
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Само дето има 1 проблем до 70 ст качи цената и там не се задържа до 65 падна предлагането беше вяло - явно продавача които е сега е бил или на почивка или сега е нов играч. А и като вкараме в уравнението, че и на тези нива намира търсене, нещата се променят.
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Периодически свалят тапата

Беше на 66 стотинки после на 63 ..сега на 60 после на 57 и т.н. до под 40 стотинки. Явно смятат акцията за ненужна . След което ще се напълнят дребните играчи с акции, т.е. Свръхпредлагане и е възможно при запазващата се стагнация на БФБ цената на акцията да падне до 30 стотинки в близките месеци.
                Има още около 20000 от този айсберг и следващия ще е вероятно на същите нива.Много лесно ги продаде явно има търсене не само от дребните

Коментар

• Периодически свалят тапата

Беше на 66 стотинки после на 63 ..сега на 60 после на 57 и т.н. до под 40 стотинки. Явно смятат акцията за ненужна . След което ще се напълнят дребните играчи с акции, т.е. Свръхпредлагане и е възможно при запазващата се стагнация на БФБ цената на акцията да падне до 30 стотинки в близките месеци.

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                  Този продавач не е като при ХИМ-а така че Атрио отпада. Виж стила на този държи една тапа на 60 стинки от месеца и всичко го шитва на тези цени ей на 10к на .595. Ако имаше силни ликвидни проблеми вече да сме на нива под 50 ст. Така че след това чистене на тези нива може и качим вече.

На мен ми продадоха ИНГ и Елана

Коментар

И тук Продавачът се събуди .

Явно и тук цената ще пада на 40...30 стотинки.
                    Този продавач не е като при ХИМ-а така че Атрио отпада. Виж стила на този държи една тапа на 60 стинки от месеца и всичко го шитва на тези цени ей на 10к на .595. Ако имаше силни ликвидни проблеми вече да сме на нива под 50 ст. Така че след това чистене на тези нива може и качим вече.

На мен ми продадоха ИНГ и Елана
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• И тук Продавачът се събуди .

Явно и тук цената ще пада на 40...30 стотинки.

Коментар

Покупката ти от тези Айсберги ли беше?
                        ами не знам, аз си оставям поръчката и излизам на кафенце, като се върна и виждам тези продавачи.

Коментар

• Покупката ти от тези Айсберги ли беше?

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Ми не знам , през къде продават/купуват тия пичове?
                          Аз тия дни купих малко от ИНГ банк и Варчев

Коментар

А то въобще сигурно ли е, че Artio Int. продават?

п.с. просто е жалко как на фона на другите растящи с години пазари по света при нас всичко пада. Разпродажбите при част от ликвидните позиции като ЦКБ, ХИМ определено повлияха негативно на цялата борса...ръста на почти всички ликвидни позиции беше спрян, а като гледам от днес по повечето се появиха и продавачи .
                            Ми не знам , през къде продават/купуват тия пичове?
                            Аз тия дни купих малко от ИНГ банк и Варчев

Коментар

• А то въобще сигурно ли е, че Artio Int. продават?

п.с. просто е жалко как на фона на другите растящи с години пазари по света при нас всичко пада. Разпродажбите при част от ликвидните позиции като ЦКБ, ХИМ определено повлияха негативно на цялата борса...ръста на почти всички ликвидни позиции беше спрян, а като гледам от днес по повечето се появиха и продавачи .

Коментар

• Вчера в 17:00 продавача показа едни 40хил.броя дали показва колко му остават?

Коментар

Working...
                                X