НИКОЛА е много прав, но ако не бяха тези обстоятелства цената нямаше да е такава нали
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТоя търговски регистър, какво са го омазали, до нищо не мога да се добера. Имам електронен подпис, но не знам това стига ли и как да се справя. Ако някой може да помогне, ще съм благодарен. Може и на лични.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТочния въпрос пич
Именно това трябва да обсъдим тук, а не Софарма и Донев.
И аз забелязах на закриващия че продават ПФБК и Булбанк. Т.е. възниква въпроса дали нямаме втори продавач освен Артио.
Има актуална АК в ТР, от последното ОСА, но ми иска някъв сертификат за да я дръпна. Някой ако може да се справи, нека помогне и да я дропне нъкъде със свободен достъп, моля!? Да обсъдим евентуалните възможности и срещу какъв пакет се изправяме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеП.П. А иначе трябва да има една лекция в тази тема от специалист ,защото гледам на някой акционери тук ,умственият багаж е на нивото на циганче от Столипиново на което майка му се пита дали ще завърши втори клас по математика....а не на сериозни инвеститори и спекуланти.. Не сава дума за Полки ,той е още в забавачката.... .The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВ момента е тотално малоумие да се купиват акции на ЦКБ.
1. Проблемна икономика;
2. Проблемен сектор;
3. Проблемен капиталов пазар;
4. Голям продавач по позиция, която не може да поеме предлагането.
Иначе като цяло, ако някой изобщо вярва на отчетите банката си е ок. Просто според мен е рано да се влиза на този етап, поради изброените по-горе фактори.
ПП: Имам акции.
винаги съм те уважавал, като добър банков анализатор....
Даже съм съгласен за всичко написано от теб по долу. От банките може
да се държи само КОРП и то в кратък срок...
Слагам ги по пистата ССВ ,ФИБ , ВАСВ и накрая КОРП...
Но в момента след две години спад, има един риск за печалба в масовката и мисля ако не тези дни, следващият месец ще избухне в цената /за кратко/ ..Той е на принципа ,че няма акция която и да има един леФ зад гърба си ,само да пада......даже и затова големите пак да поизлезат на добри цени...
Не е препоръка...
П.П. А иначе трябва да има една лекция в тази тема от специалист ,защото гледам на някой акционери тук ,умственият багаж е на нивото на циганче от Столипиново на което майка му се пита дали ще завърши втори клас по математика....а не на сериозни инвеститори и спекуланти.. Не сава дума за Полки ,той е още в забавачката.... .
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеда разбираме ли, че акции на банката трябва да се купуват, когато:
1. Икономиката е в състояние на силен растеж (2006г.)
2. Секторът е страхотен и прави рекордни печалби (2007 г.)
3. Силен капиталов пазар (2006-2008) г.)
4. Голям купувач по позицията (2005 г.)
май нещо ме съмнява това?!?
Акцията не е скъпа към момента, но не виждам причина, защо трябва да се купува е когато просто ще се заключат някакви пари за неопределен период от време. За хората с висок opportunity cost това е безумие.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЖека.. Жека....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВ момента е тотално малоумие да се купиват акции на ЦКБ.
1. Проблемна икономика;
2. Проблемен сектор;
Иначе като цяло, ако някой изобщо вярва на отчетите банката си е ок. Просто според мен е рано да се влиза на този етап, поради изброените по-горе фактори.
1. Икономиката е в състояние на силен растеж (2008 г.)
2. Секторът е страхотен и прави рекордни печалби (2008 г.)
3. Силен капиталов пазар (2007 г.)
4. Голям купувач по позицията (2007 г.)
май нещо ме съмнява това?!?
Коментар
-
1. Проблемна икономика;
2. Проблемен сектор;
1. Икономиката от 20 г. все е в проблеми.
2. Някакъв спомен за лошите кредити и нивото им при ЦКБ имах, ако е на челни места, то би следвало да е фаворит по критерия пред други.
3. Капиталовия...колко по-зле може да стане, а по-добре?
4. Видно от последните месеци, да, продавача трудно излиза, но излиза, ако е само хАртио разбира се. Постопи бройките, догадки само колко му остават. Но и друг спомена, ако не е един, друг ще излиза...
Имам акции, препоръки нямам и наистина не искам да задълбавам.
Поздрави!
Коментар
-
В момента е тотално малоумие да се купиват акции на ЦКБ.
1. Проблемна икономика;
2. Проблемен сектор;
ПП: Имам акции.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениев ЦКБ не можеш да сложиш ордер с айсберг с 200 лв. за сделка ..........................минимума е някъде около 600 лв
200 лв. на 59 ст. са 339 броя, т.е. за 600 лв. обща сума или 3 по 200 айсберга е готов.
Goiko - https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...bc923cde04f67e
В крайна сметка що резнаха достъпа? Ще ме карат зорлем да вадя КЕП...
Батя, по-стари книги?Last edited by Jekata; 07.01.2013, 10:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеБатя, къде е това в ТР не можах да го открия?
Благодаря на кимру че помогна на ЛС. Оказа се обаче че публикуваната АК не е читава. Закрили са бройките акции на акционерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХайде и от мене ..
Три пъти ми продаде ПФБК - бяха много активни в свалянето и затова се изтеглих да купувам на пазарни, един път бета корп и делта стокс...
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИма много айсберги ... айсберг за 200 лв. на сделка......
Бях решил да ви сложа едно рамо ама ми разводниха сделките и ме отказаха...
мисирко, утре като започне сесията пробвай да видиш, че в ЦКБ не можеш да сложиш ордер с айсберг с 200 лв. за сделка .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........... минимума е някъде около 600 лв
Коментар
Коментар