If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тоя път няма бързам да кихам на 70 като предния. Таргет - дабъл
Малиии, мецаните бетер избушени. Яко стадо бизони.
Машалла.
Чи то още днес като гледам ще минем 80 стинки, а лятото вместо левче може и 1$ да е туканка
Вече и привилегированите скочиха..КЕФФФФ
Аз съм купил отдавна още на 0.72 средна, но не ми се получи инвестицията, защото реално от около половин година стоя на загуба, което не ми харесва. За разлика от форумните мултимилионери, обаче аз не мога да си позволя да купувам при всяко падане и да осреднявам с епични айсберги.
Ще си купя повече, когато Артио си свършат с акциите и когато състоянието на сектора се стабилизира. Нямам проблем да купя и на 1 лев. Аз тук чакам x2 след няколко години, така че такива движения от 15% вълнуват само инвеститорите с репа.
Това беше майтап, защото предния ден се изказваше много категорично. Мислиш ли, че има инвеститори с репа?
Аз съм купил отдавна още на 0.72 средна, но не ми се получи инвестицията, защото реално от около половин година стоя на загуба, което не ми харесва. За разлика от форумните мултимилионери, обаче аз не мога да си позволя да купувам при всяко падане и да осреднявам с епични айсберги.
Ще си купя повече, когато Артио си свършат с акциите и когато състоянието на сектора се стабилизира. Нямам проблем да купя и на 1 лев. Аз тук чакам x2 след няколко години, така че такива движения от 15% вълнуват само инвеститорите с репа.
100% съм сигурен, че никой от претендиращите за големи специалисти тук не знае отговорът на въпроса: Кога започват да се вдигат акциите на една борса?
А ако се и изрине кочината до дъно и се сложи ред (справедлив) в държавата - няма спиране да скача в пъти всичко ще е малко от малко читаво.
За съжаление аз поне такива индикации не виждам, дори обратното.
Коментар