някой иска да развали май партито тук
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Зном ,че се правите на луди заради ралито в Тим акциите и на всички ви е ясно ,че фундамента на банките и застрахователите е за купуване след две ,три години а сега става за някоя кратка спекулка или за купуване на големи пакети в много ниското...
Сравнявайки Дойчебанк на 33 евро и това които е била преди кризата на 70 евра...
Другата немска Комерсбанк е била на 20 евро а сега е като ССВ на 1,6 в пени маркета... .и там повечето анализатори слагат оценка изцакай или продавай... .
Та желая ви успех и да задържите цените ,че ако не стане утре ще гледаме на тезгяфа най хубавото от старите дрехи...:
Аз поизлезах и мога да ви завиждам за всяка стутинка която вземете над 75- 77 ст... добронамерено...
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИзвинявай коле, ама след тоя ти пост все едно казваш: Аз съм малоумник!
Кви бяха тия простотии дето писа в темата предните дни!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДа на 2 лева след две/три години. Тук съм налял прекалено много и нямам спешна работа.
Кви бяха тия простотии дето писа в темата предните дни!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВече можеш да излезеш на печалбаThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАми чакаха до последно(справка Никола)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБрейй, къде бяха скрити тия купувачи.. тия пари допреди два дни!?
".....България се възползва от факта, че само след седмица правителството ще погаси предишна 10-годишна емисия с номинал 818 млн. евро (1.6 млрд. лв.), която беше емитирана на международните пазари, но към момента 80% от нея са в ръцете на български инвеститори, главно пенсионни фондове, банки и застрахователни компании....."
http://www.capital.bg/politika_i_iko..._padna_do_343/
Живеем в интересни временаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар