Активна търговия по позицията!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДа
Акции имам, препоръки не!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениетова от теорията на Батя "тралалала" .....или нещо друго
Преди малко купих от айсберга на 90 ст., затова знам че са те....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениепродадох на 0,973 винаги мога да взема пак... доволен съмпък да видим докъде ще я докараме.....
Коментар
-
Бобане, преди време и аз ги смятах за консервативни и това държане на кеш го одобрявах. Оказа се, че това си е или дългосрочна политика на банката или чиста некадърдност, защото не се променя в зависимост от икономическите условия. Да вземаш кеш, да му плащаш лихви и да държиш кеша под дюшека си е малоумие.
За таксите и комисионните, какво да ти кажа, не ти ли направи впечатление, че огромният ръст не е тенденция, а еднократен ефект в последното тримесечие, в което нетният доход по това перо скача с почти 100% в сравнение със същия период на миналата година и с 63.5% спрямо предходното тримесечие. Някаква невероятна активност трябва да се е случила в последното тримесечие или просто е трябвало нещо да се измисли, за да се закърпи опр-то, защото без тази врътка печалбата щеше да е наполовина.
Като сложиш и ударното покачване на "другите приходи от дейността" през последното тримесечие, за които не може да се намери обяснение, а са цели 21 млн. и почваш да се чудиш, тази банка дали реално е на печалба. А като се погледнат и огромните административни разходи, нарастващи като за последно на фона на трагичното представяне на ниво класическо банкиране и нещата стават съвсем не толкова розови, както ги представяш. За последните три години Cost to Income рейшото скочи от огромните 73% на още по-огромните 83%.
С коментара си не изказвам мнение за бъдещето представяне на акцията, а коментирам само отчета.Last edited by znae6t; 04.02.2013, 11:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеСпоред мен втората след време ще я продадат с печалба разбира се.
Та сега е момента на Апартамента,първо на БФБ това онова с увеличенията, отчети убави
, шарани риби, кукички стръв
. А бе общо казано стария но забравен сценарии.
За да стане тази работа малко трябва и по старите акции да сме доволни.
Та това с брака не го вярвам.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар