Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеГоляма работа е Великият дух...............как се напасаха някой тук.Няма страшно сза две години може и да излезете на нула
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНещо не мога да намеря в момента отчета
Може би към 31 окт бяха към 1 мил броя, пък през декември бяха им останали 400к за продаване /по инфо от едно птиченце/
А 400к тогава си минаха без проблем за няколко дни
п.п. разбира се, може и да бъркам
ЦКБ Груп - 68,56% ;
Химимпорт - 5,14%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеда не се бъркаш с феървалюто от отчета им?
не казвам, че те продават, може да са други чужденци, но според мен имат още акции, освен ако не са продавали през януари, но ме съмнява
Може би към 31 окт бяха към 1 мил броя, пък през декември бяха им останали 400к за продаване /по инфо от едно птиченце/
А 400к тогава си минаха без проблем за няколко дни
п.п. разбира се, може и да бъркам
* намерих отчета, към 31 окт са 1,065,941Last edited by dex; 04.02.2013, 18:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЗащо? към 31 окт имаха едва към 400к акции, а те си минаха на 57..
не казвам, че те продават, може да са други чужденци, но според мен имат още акции, освен ако не са продавали през януари, но ме съмнява. Всъщност аз останах с впечатлението, че Valuator-а е продавалLast edited by znae6t; 04.02.2013, 17:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениекойто ти го е казал, те е излъгал
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениекойто ти го е казал, те е излъгал
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАко визираш Артиото, свършиха им тогава акциите.. По-скоро е някой, купувал от тях на 57...
пп още 20к айсберг на 90 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеСпоред мен все още си е големият продавач от миналата година /който натискаше до ,57 лв./, просто започна да продава по- интелигентно.
пп още 20к айсберг на 90 ст.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеНай-вероятно прибира 40-50% печалба от решилите да участват със закъснение в промоцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение106 номера на ПФБК ли е? Някой можели да ми даде линк зад кой номер кой ИП седи, че отдавна не съм на КОБОС и съм ги позабравил.
Благодаря предварително
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеНай-вероятно прибира 40-50% печалба от решилите да участват със закъснение в промоцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение)
Коментар
-
http://money.bg/section/id_129
Първоначално изпратено от VINS106 номера на ПФБК ли е? Някой можели да ми даде линк зад кой номер кой ИП седи, че отдавна не съм на КОБОС и съм ги позабравил. Благодаря предварително
Коментар
Коментар