Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Тези чуждите инвеститори ,който я разпознаха преди 2006 г. ,защо от 2008 си трошат краката да излизат....
то не мяха литовци ,латвийци ,немци ,скандинавци ,гърци ,американци и кой ли не...
Така че действително по сериозно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа ама сантантандер дава 10% дивидент http://www.bloomberg.com/quote/SAN:SM а потенциала и за растеж е не по-малък от този на българските банки при положение че е между най-големите банки в латинска америка. А колко дивидент дават българските банки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЦКБ най-хазартната? Монти, дай по-сериозно, моля те...
Това е от водещите позиции на БФБ - по ликвидност, разпознаваемост, и тн.. чужд инвеститор ако влиза, това е една от основните му опции на родната борса
Тези чуждите инвеститори ,който я разпознаха преди 2006 г. ,защо от 2008 си трошат краката да излизат....
то не мяха литовци ,латвийци ,немци ,скандинавци ,гърци ,американци и кой ли не...
Така че действително по сериозно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА спри се ....Аз съм от Еларга бил и имам малко . Там няма толкова гламави който от най консервативна акция, да отиде в най хазартната ....
Това е от водещите позиции на БФБ - по ликвидност, разпознаваемост, и тн.. чужд инвеститор ако влиза, това е една от основните му опции на родната борса
Коментар
-
[QUOTE=Fiscalist;1059385190]Викаш друго си е в нещо пълно с испанско ДЦК и разлагащи се остатъци от junk grade MBS... на системи и bailout номер n... У нас капиталовата адекватност е 12%! Много по-високо от Basel!
Не е препоръка.[/QUOTE
+56347605743
Все по рядко срещам трезво мислещи хора с акуратни мнения!!!! Средата на септември 2008 когато фалира Леман Брадърс тя беше с кредитен рейтинг ААА, още примери....
П.С. Капиталовата адекватност мисля беше 10%, но може и да бъркам ще проверя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеТези от Еларга са доста разтревожени - като им дойдат едни над 50 милиона по сметките при ликвидацията - какво да ги правят ми кажи?
А за масовката , нищо не се търгува на борсата в момента ...
Само някой изкупува ТИМ..
Няма Бедо ,Божков и Банев...
Само ТИМ...така че си направете сметката ,че паричките за каквато и да е интервенция свършват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМного разтревожени души се появиха тук, защо ли... като гледам има интерес на това ниво, вече и пакети взеха да минават, до момента 106к..Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТова е ясно. По-интересното е че си има стабилно търсене на 90 ст.
Вчера няма Батко и до 80 стотинки имаш 5К...
Интересно кой ще купува акциите на масовката след като свърши екшъна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеда има , обаче яко продават ...ако не бяха те досега акцията да е на 1.20The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТова е ясно. По-интересното е че си има стабилно търсене на 90 ст.
Коментар
Коментар