Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКакво да правя бе, брат. Скука днес. Купихте акции на ЦКБ за половин милион, а никой не си прави труда да я вдигне.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАми защо мислиш, че отдавна съм стигнал до извода, че от БФБ не може да се живее. Няма как да не съглася с теб, неслучайно 2 години се занимавах с по-смислени неща.
Така че да но има големи че и малките да успеем да направим нещо покрай тях. Със здраве и големи печалби дай Боже всеки му
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГетка, ти се пребИ от писане, бе човече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеНа БФБ ще анализираш движения ама друг път. Има пикове по отчетите и замира всичко бавно до към Април/Май. После анализирай каквото искаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГетоф, ти денонощно тук плюеш по пазара и акциите и изведнъж се изкара голЕм играч
Кажи ми, как да ти повярвам!?
Иначе не съм толкова голям играч, нито пък се опитвам да се изкарам такъв. Просто съм много дисциплиниран и печеля в много повече случаи, отколкото губя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКогато играеш и анализираш движения ще разбереш. Това е тънко изкуство. Но не трябва да се лакомиш. Вчера си спечелих със 17000 лв. оборот 260 лв. Дааа.. Сладка печалбица в левове, а не в акции. Докато си пия кафето. Един не видях да говори в пари, само % доходност. Сякаш от страх да не ви нарекат лъжци или мижитурки. Ами няма да сложа скрийншот, защото не считам, че трябва нещо на някого да доказвам. И да, радвам се на мижавите 260 лв., защото пазарът вчера не ми даде повече. Повярвай ми обаче, бях сигурен, че ще ги спечеля. Но никога не съм сигурен, когато приспивам с акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКогато играеш и анализираш движения ще разбереш. Това е тънко изкуство. Но не трябва да се лакомиш. Вчера си спечелих със 17000 лв. оборот 260 лв. Дааа.. Сладка печалбица в левове, а не в акции. Докато си пия кафето. Един не видях да говори в пари, само % доходност. Сякаш от страх да не ви нарекат лъжци или мижитурки. Ами няма да сложа скрийншот, защото не считам, че трябва нещо на някого да доказвам. И да, радвам се на мижавите 260 лв., защото пазарът вчера не ми даде повече. Повярвай ми обаче, бях сигурен, че ще ги спечеля. Но никога не съм сигурен, когато приспивам с акции...
Кажи ми, как да ти повярвам!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИзлиза че гетоффф е скалпер на БФБ-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГетоф, ти ли си?!? Сигурна печалба на БФБ!? Даже бик не съм чувал да твърди подобно нещо И как така е сигурна?!? хахахаххахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЕто сега какво ще ти кажа. При ръст от 0,58 на 0,78 си е рисково да не се продаде. Това е моята философия. Пък после си купи на 0,85 и продай на 1,02.Това са си много проценти сигурна печалба. Който не го прави си остава с акциите много време. Ако някой се е почуствал наречен малоумник се извинявам. Никого не съм нарекъл персонално малоумник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИ я кажи къде ги завъртя тия 17к вчера и скрийн шот приложи за предпочитане
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеостанал си ми в съзнанието, че ни наричаше малоумници, че не сме продали на 0,78 лв. тука и така. просто внимавай с определенията, че после те преследват.
Коментар
Коментар