IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Защо да не се вързва? Имаш нужда от свежи капитали от дойната крава БФБ и нейните "инвеститори", продаваш хартийки, но искаш да получиш повече за хартийка и най-вече, искаш да създадеш ТЪРСЕНЕ И ЕУФОРИЯ, за да можеш да продадеш повече количество. Всичко се вързва и да ти кажа честно не виждам по-логично обяснение.

защото всички ПФ, ДФ и т.н. имат акции на ТИМ - има си закониви лимити за свързани лица - всеки един проспек е пълен с тях - та акциите на групата като скочат толкова много ТИМ по скоро трябва да продават, а не да купуват, освен разбира се ако не са получили отнякъде страшно много пари

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
      и аз така си мислех, но ако се замислиш по дълбоко някои неща просто не се връзват - особено след като акцията скочи толкова много за толкова кратко време.
      Защо да не се вързва? Имаш нужда от свежи капитали от дойната крава БФБ и нейните "инвеститори", продаваш хартийки, но искаш да получиш повече за хартийка и най-вече, искаш да създадеш ТЪРСЕНЕ И ЕУФОРИЯ, за да можеш да продадеш повече количество. Всичко се вързва и да ти кажа честно не виждам по-логично обяснение.

Коментар

Е, ти отхвърляш за мен най-вероятната възможност. Оттук нататък някой друг с предположенията.

и аз така си мислех, но ако се замислиш по дълбоко някои неща просто не се връзват - особено след като акцията скочи толкова много за толкова кратко време.

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение

КОЙ СПОРЕД ВАС КУПУВА?
          и не ми казвайте ТИМ...някой знае ли със сигурност кой купува?
          Е, ти отхвърляш за мен най-вероятната възможност. Оттук нататък някой друг с предположенията.

Коментар

• малко да ви върна в темата:

КОЙ СПОРЕД ВАС КУПУВА?
            и не ми казвайте ТИМ...някой знае ли със сигурност кой купува?

защото задавахме грешният въпрос кой продава - беше ясно горе долу, но кой купува е много по интересно и важно...

Коментар

• голямо ослушване пада днес...

Коментар

• Ебати веселата скука.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  Тц, тц, тц, значи аз като съм с 60 % печалба съм объркал борсовите правила , знаех си, че нещо не е наред, трябвало е да продам на 75 ст, много се ядосвам.....
                  Играеш тренд, нищо не си объркал. Сам ще си носиш последствията, ако трендът не е възходящ, както и ще спечелиш повече, ако трендът е възходящ. Ето, културно ти обяснявам, не те манипулирам. За мен да играеш тренд без да имаш ясен сигнал за такъв е прибързано, но това всеки си го решава.

Коментар

Като ми обръщате внимание ме ласкаете един подир друг, не мислиш ли, Дарт? Бил съм се бил хранил от лабилните, а в същото време съм си броил стотинките. Че най-големият вампир по тази логика е Батя, който 12 години храни семейство на техен гръб. Нали за да спечели друг трябва да загуби? Ако съм изразил мнение, че трябва печалба от 30% задължително да се осребри съм казал само класически борсови правила, зад които заставам на 100%. Който ме е послушал, въпреки че изрично съм казал, че мнението ми не е препоръка, е спечелил пари. Който не ме е послушал има 20 виртуални процента повече, но вътрешната му съвест още по-трудно ще му позволи да направи пари от това. Отново казвам - дисциплина!
                    Тц, тц, тц, значи аз като съм с 60 % печалба съм объркал борсовите правила , знаех си, че нещо не е наред, трябвало е да продам на 75 ст, много се ядосвам.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Голямата Мисирка
                      мисля, ..
                      Шефе ,
                      Не мислиш а редиш ласкателства за единия и обиди за другия ...
                      Нито единият познаваш ,нито другият.....
                      Така че престани с простотиите...
                      Че ще те вземем за мюре....

Коментар

• Каза ли каквото имаше да казваш? След тази кофа л..на трябва да ти е станало по-леко. Никого за нищо не съм лъгал и не смятам, че трябва да давам обяснение на теб и на когото и да е било за мои действия или бездействия. Само да не спукаш маската от злоба и яд. Пикльо.

Коментар

Като ми обръщате внимание ме ласкаете един подир друг, не мислиш ли, Дарт?
                          мисля, че ти си все едно някое 16 годишно момиче обикаля едно заведение в скута на по-старите чичковци и се радва, че са му обърнали на внимание и се има за важна и вече пораснала

всеки тук се еб@ва с теб, а ти го приемаш за ласкателство...

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Бил съм се бил хранил от лабилните, а в същото време съм си броил стотинките. Че най-големият вампир по тази логика е Батя, който 12 години храни семейство на техен гръб. Нали за да спечели друг трябва да загуби? Ако съм изразил мнение, че трябва печалба от 30% задължително да се осребри съм казал само класически борсови правила, зад които заставам на 100%. Който ме е послушал, въпреки че изрично съм казал, че мнението ми не е препоръка, е спечелил пари. Който не ме е послушал има 20 виртуални процента повече, но вътрешната му съвест още по-трудно ще му позволи да направи пари от това. Отново казвам - дисциплина!
                          на батката не можеш да му се качиш на малкия пръст ................. но можеш да му се отъркаш в скута, разбира се ............................... ласкаеш сам като се сравняваш с него

батката когато влезе в някоя позиция го обявява и след това когато пише в съответната тема всеки един читател знае, че той има акции там и всеки може да прецени до каква степен може да взима мненията му за "чиста монета"

докато ти си едно долнокачествено менте което 3 седмици плюе наред във форума по всички акции и в същото време се опитва да прави далаверки разчитайки да подведе някого

гнус ме е от теб дори само като ти пиша .............................. изкл'чителна нечистоплътност за човек изкарващ милиони някъде другаде показваш....

Коментар

• вие сте се уляли бе

Коментар

ПК Петър Караиванов ли означава? Нямам нищо общо с него, сигурно е фалирал.
                              ПеКа-та е пич...
                              Ако е в Дания, както обяви, сигурно няма пари да си плати нета....
                              Но ако пише на лични от някоя градинка , като ходя тази година, ще му занеса бахур и телешки салам ( Камчия)...
                              Щото на такова теле само тез "деликатеси" са подходящи...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                не смяташ ли, че искаш прекалено много от човечеца???

за 3 седмици и 700 поста едва вчера е изкарал 260 лв., а ако не подведе някой то за същото време ще е спечелил 2,60 лв.

хляб има за всички, но най-опасни са онези скрити лимонки които не обявяват няколко седмици, че са заели позиция на пазара и подвеждат по-лабилните и в същото време си броят стинките профит...
                                Като ми обръщате внимание ме ласкаете един подир друг, не мислиш ли, Дарт? Бил съм се бил хранил от лабилните, а в същото време съм си броил стотинките. Че най-големият вампир по тази логика е Батя, който 12 години храни семейство на техен гръб. Нали за да спечели друг трябва да загуби? Ако съм изразил мнение, че трябва печалба от 30% задължително да се осребри съм казал само класически борсови правила, зад които заставам на 100%. Който ме е послушал, въпреки че изрично съм казал, че мнението ми не е препоръка, е спечелил пари. Който не ме е послушал има 20 виртуални процента повече, но вътрешната му съвест още по-трудно ще му позволи да направи пари от това. Отново казвам - дисциплина!

Коментар

Working...
                                X