If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
на втората графика Софка е ;- 12,09,11,г. -373/368
на третата е;- 03,10,11,г -354/347 ,и двете при
при МЕЧОгазене , а сега сме с рогатитеее ! би следдвало да продължи ,
ама ...... дали ?
засега буря няма, а звездата на форума е все така тиха ...................... за последните 5 дни имаме 9-10% ъп ......................... влака върви по разписание ...................... всеки може да се качи в предвид ниската скорост на товарния влак след преминаването на влака стрела от спирка 58 до спирка 104
не е препоръка ................... имам акции...
Рано им е да се качват.
Засега очакват спад.
Коментар
Konsultant
Влезте в темата на FIB, там вчера пуснах много интересен анализ за това дали публичните банки на БФБ са ПОДЦЕНЕНИ или НАДЦЕНЕНИ.
Общо взето според него CCB е с най-добри показатели /към деня на анализа/ за ВЛИЗАНЕ!
P.S. Що се отнася до ТАКСУН банк, аз и мойте познати никога не бихме влезли ако не видим нива на CCB близки до 1,50 лв., същото се отнася и за другите хартии от групата .. .
много тиха е била днес звездата на форума в темата ............................... след такова затишие да не би да следва буря
другата седмица минаваме над номинал и дано повече не паднем под него
на продалите ЦКБ -> честито ........................ на купилите тук пожелавам успех...
не е препоръка, имам акции
засега буря няма, а звездата на форума е все така тиха ...................... за последните 5 дни имаме 9-10% ъп ......................... влака върви по разписание ...................... всеки може да се качи в предвид ниската скорост на товарния влак след преминаването на влака стрела от спирка 58 до спирка 104
Във връзка с дебюта на Тексим не трябва ли каката да излезе с едни гърди напред ... или късно тръгна ?
"- На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 8/11.02.2013 год., е взето следното решение:
Във връзка с подадено заявление по чл. 17, ал. 1 от част III Правила за допускане до търговия, Съветът на директорите на БФБ – София АД на основание чл. 31, ал. 8 от същите, допуска до търговия на Основен пазар BSE, Сегмент акции „Standard” на БФБ-София АД, следната емисия:
- Емитент: Тексим Банк АД-София;
- ISIN код: BG1100001921;
- Размер на емисията: 27 995 036 лева;
- Брой акции: 27 995 036 броя;
- Номинална стойност на една акция: 1 /един/ лев;
- Вид на акциите: обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми;
- Присвоен борсов код: 5CP;
- Поръчките за покупка и продажба се въвеждат с минимална стъпка на котиране с точност от три знака след десетичната запетая.
- Датата на въвеждане за търговия е 13.02.2013 г. /сряда/;
- Определената от заявителя индикативна референтна цена за първата търговска сесия е 1,20 лв.
"
При Каката нещата се развиват бавно и методично едни гърди пред 1,20 ми изглежда съвсем реално засега!
Това е друго нещо,извинявам се за поста си,...
Но директното мнение,че надувайки цената на една акция ,променя автоматично СК на друга ,ме ядоса.
Както и да е .Хубав ден
Коментар