IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито, Тексима има по-голяма капитализация от ЦКБ

Коментар

• Инвестирай и не спитай. Тука има хляб. Прогнозата на разбирача.

Коментар

• ОК, абстрахирай се от това, че курсора е попаднал на дата Х.
        Просто графично, технично ми е запитването.

Коментар

• на втората графика Софка е ;- 12,09,11,г. -373/368
          на третата е;- 03,10,11,г -354/347 ,и двете при
          при МЕЧОгазене , а сега сме с рогатитеее ! би следдвало да продължи ,
          ама ...... дали ?

Коментар

• Мнения, отзиви нещо?
            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              засега буря няма, а звездата на форума е все така тиха ...................... за последните 5 дни имаме 9-10% ъп ......................... влака върви по разписание ...................... всеки може да се качи в предвид ниската скорост на товарния влак след преминаването на влака стрела от спирка 58 до спирка 104

не е препоръка ................... имам акции...
              Рано им е да се качват.
              Засега очакват спад.

Коментар

• Влезте в темата на FIB, там вчера пуснах много интересен анализ за това дали публичните банки на БФБ са ПОДЦЕНЕНИ или НАДЦЕНЕНИ.

Общо взето според него CCB е с най-добри показатели /към деня на анализа/ за ВЛИЗАНЕ!

P.S. Що се отнася до ТАКСУН банк, аз и мойте познати никога не бихме влезли ако не видим нива на CCB близки до 1,50 лв., същото се отнася и за другите хартии от групата .. .

Поздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 на 08.02.2013 Разгледай мнение
                  много тиха е била днес звездата на форума в темата ............................... след такова затишие да не би да следва буря

другата седмица минаваме над номинал и дано повече не паднем под него

на продалите ЦКБ -> честито ........................ на купилите тук пожелавам успех...

не е препоръка, имам акции
                  засега буря няма, а звездата на форума е все така тиха ...................... за последните 5 дни имаме 9-10% ъп ......................... влака върви по разписание ...................... всеки може да се качи в предвид ниската скорост на товарния влак след преминаването на влака стрела от спирка 58 до спирка 104

не е препоръка ................... имам акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
                    Много измъчено, това 1,02 докоснато днес, май доста изкуствено Утре ще го затвърдим
                    и кое му е изкуственото???

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Кога?
                      Много измъчено, това 1,02 докоснато днес, май доста изкуствено Утре ще го затвърдим
                      Last edited by dimapst; 12.02.2013, 13:18. Причина: правописна грешка

Коментар

• Инвестирай тук. Няма да сгрешиш

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          При Каката нещата се развиват бавно и методично едни гърди пред 1,20 ми изглежда съвсем реално засега!
                          Така е А ако вземат че инвестират тоя кеш в някоя друга банка може доста да щръкнат тия гърди

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            При Каката нещата се развиват бавно и методично едни гърди пред 1,20 ми изглежда съвсем реално засега!
                            Кога?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Във връзка с дебюта на Тексим не трябва ли каката да излезе с едни гърди напред ... или късно тръгна ?

"- На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 8/11.02.2013 год., е взето следното решение:
                              Във връзка с подадено заявление по чл. 17, ал. 1 от част III Правила за допускане до търговия, Съветът на директорите на БФБ – София АД на основание чл. 31, ал. 8 от същите, допуска до търговия на Основен пазар BSE, Сегмент акции „Standard” на БФБ-София АД, следната емисия:
                              - Емитент: Тексим Банк АД-София;
                              - ISIN код: BG1100001921;
                              - Размер на емисията: 27 995 036 лева;
                              - Брой акции: 27 995 036 броя;
                              - Номинална стойност на една акция: 1 /един/ лев;
                              - Вид на акциите: обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми;
                              - Присвоен борсов код: 5CP;
                              - Поръчките за покупка и продажба се въвеждат с минимална стъпка на котиране с точност от три знака след десетичната запетая.
                              - Датата на въвеждане за търговия е 13.02.2013 г. /сряда/;
                              - Определената от заявителя индикативна референтна цена за първата търговска сесия е 1,20 лв.
                              "

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Това е друго нещо,извинявам се за поста си,...
                                Но директното мнение,че надувайки цената на една акция ,променя автоматично СК на друга ,ме ядоса.
                                Както и да е .Хубав ден
                                Желая успех!
                                Хубав ден и на теб.
                                Veni, Vidi, Vici

Коментар

Working...
                                X