Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Бях прав!
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеСледващата седмица очаквам цени над номинал! Жалко за продалите
Причината е качването на Тексим / Не е препоръкаРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧестито, Тексима има по-голяма капитализация от ЦКБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧестито, Тексима има по-голяма капитализация от ЦКБМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧестито, Тексима има по-голяма капитализация от ЦКБLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениезасега буря няма, а звездата на форума е все така тиха ...................... за последните 5 дни имаме 9-10% ъп ......................... влака върви по разписание ...................... всеки може да се качи в предвид ниската скорост на товарния влак след преминаването на влака стрела от спирка 58 до спирка 104
не е препоръка ................... имам акции...
Засега очакват спад.
Коментар
-
Konsultant
Влезте в темата на FIB, там вчера пуснах много интересен анализ за това дали публичните банки на БФБ са ПОДЦЕНЕНИ или НАДЦЕНЕНИ.
Общо взето според него CCB е с най-добри показатели /към деня на анализа/ за ВЛИЗАНЕ!
P.S. Що се отнася до ТАКСУН банк, аз и мойте познати никога не бихме влезли ако не видим нива на CCB близки до 1,50 лв., същото се отнася и за другите хартии от групата .. .
Поздрави и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 на 08.02.2013 Разгледай мнениемного тиха е била днес звездата на форума в темата ............................... след такова затишие да не би да следва буря
другата седмица минаваме над номинал и дано повече не паднем под него
на продалите ЦКБ -> честито ........................ на купилите тук пожелавам успех...
не е препоръка, имам акции
не е препоръка ................... имам акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениеМного измъчено, това 1,02 докоснато днес, май доста изкуствено Утре ще го затвърдим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКога?
Коментар
Коментар