Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеУтре ще се озъби колегата с 'няма шанс'......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеУтре ще се озъби колегата с 'няма шанс'......
Коментар
-
Първоначално изпратено от val2 Разгледай мнениеИма го в зара
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеайде сега кажи, какво следва според твоя буквар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНе, че нещо, ама вчера теб те нямаше.
Ето го постинга ми:
вчера, 14:10 ч.
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧе какво има да му се приказва. Търгувайте си, нали ликвидност искаме...
Не мисля че сега е време за продажба, но всеки сам да си решава!
Аз лично си купих 5Т на 0,731 и повечко в Хим.
Продадох ИБГ с 10% загуба - за кеф на тия които казват че само печеля
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЕ, имам и други задължения освен да пиша тук. Днешното движение действително го изтървах. Но сутринта отново дадох вярна прогноза пред Протоколов. До края на седмицата е лабаво на БФБ. Не бих държал обаче акции през уикенда.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеотиграваха глава и рамене като по учебник
даже и МТ-4 вкараха в действие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКакво стана!?
Още луди искат да загубят парите си ли?
даже и МТ-4 вкараха в действие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениегетоффф и той никъв не се чува днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНе, че нещо, ама вчера теб те нямаше.
Коментар
Коментар