Първоначално изпратено от vlado64
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеВ тоя форум всички правят винаги 20,30 и повече проценти .Загуби няма. Евала
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеБраво на тези, които отиграха ситуациите в двата черни петъка. 20% печалба за няколко дни е прекрасен резултат. А и винаги съм казвал, че тази акция е прекрасна за спекулации. Направо ми е любима. Само дето нямам нагласа за спекулант. Играя по малко, колкото да се намирам на работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНе. Моите разсъждения са малко по-различни.
Портфейла го деля на 2 - инвеститорски и спекулативен. съответно и отнпшението е различно. Специално по тази позиция съм и по двата отгоре. Просто 20% за 2-3 дни ми се видяха прекалено много и рализирах печалба. Ако се бяха дигнали с 4-7% щях да съм купил поне още 10т. А ако не бяха се дигнали - щях и до заеми да стигна
щеше ли да продаваш ?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНе. Моите разсъждения са малко по-различни.
Портфейла го деля на 2 - инвеститорски и спекулативен. съответно и отнпшението е различно. Специално по тази позиция съм и по двата отгоре. Просто 20% за 2-3 дни ми се видяха прекалено много и рализирах печалба. Ако се бяха дигнали с 4-7% щях да съм купил поне още 10т. А ако не бяха се дигнали - щях и до заеми да стигнаНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Не. Моите разсъждения са малко по-различни.
Портфейла го деля на 2 - инвеститорски и спекулативен. съответно и отнпшението е различно. Специално по тази позиция съм и по двата отгоре. Просто 20% за 2-3 дни ми се видяха прекалено много и рализирах печалба. Ако се бяха дигнали с 4-7% щях да съм купил поне още 10т. А ако не бяха се дигнали - щях и до заеми да стигна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеИ аз се поблазних и освободих 70% от спекулативните покупки.
Да не искаш да кажеш, че си продал онези, които са на печалба, а по останалите позиции ставаш "дългосрочен" инвеститор.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеШе има сигурно положителен ефект за ЦКБ, други банки и за икономиката. Много пари ще се инвестират другаде.
Коментар
Коментар