Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
[QUOTE=petyob;n3560087]Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениезащо да има намаление на капитала? или бобът така показва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНали банките били пълни с кеш, който им парел под краката?Защо ЦКБ и ПИБ не почнат обратно изкупуване?
има доста баровци ...... например когато облигациите ги конвертира в акции се съгласиха да платят за 1 акция по 3,20 лв. ........ а сега не искат на същата цена да вземат 4 акции
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Знам,но така наказвам които първо обиждат после казват нещо.Тях нарочно ги тормозя,а и съм злопаметен та им го връщам.Иначе свестните съфорумници не закачам въобще.Купувай внимателно и не бързай.Желая ти успех!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИ днес ще има страдание.На мнозина живота много ще им се стъжни.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеТашунко, признавам, че си дразнещ от поне 13 години, но ти признавам, че добре прогнозира ТОЗи срив. Ще направя чудеса да наместя кеша около дъното. Търпеливите заслужават бенефита си!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеТашунко, признавам, че си дразнещ от поне 13 години, но ти признавам, че добре прогнозира ТОЗи срив. Ще направя чудеса да наместя кеша около дъното. Търпеливите заслужават бенефита си!Last edited by X_Y; 19.03.2020, 08:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВожда ,докато бачкаш Щатите ,ако имаш нужда некой да събира постъпленията за да не развалят или съсипят .....имай ме предвид...само 10%
Коментар
-
Първоначално изпратено от BattleRoyal Разгледай мнение
Поздрави Вожде за отново верните прогнози! Драсни и на мен, моля като стане време да пазаруваме хартии !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ташунко за малко да станем съдружници ама свалих офертите по-долу
- 1 like
Коментар
Коментар