IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    къде видя негър .......... най-обикновен циганин ................ пардон - ром
    Сакън бре.Баш в квартала на мангите живееш.Циганина вика дръжте циганина.Не се излагай!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
      точно това имам в предвид нигър...даже съм гола вода
      къде видя негър .......... най-обикновен циганин ................ пардон - ром
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        да нямаш в предвид чиста кладенчова вода ?
        точно това имам в предвид нигър...даже съм гола вода

Коментар

Никой не знае при големите сривове къде ще отиде цената.ЦКБ 2007 г беше около 14 лв ако не се лъжа а после стигна до 53 ст.Всеки си има тактика как да купува.Аз никога не бързам.
          Да, така е. Съгласна съм с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
            О това тогава и аз го слушах е не от „Ташунко със сапа”, но си спомням как имаше тогава едни хора, които ни обясняваха във форума, че тук и при Хим и 1 стотинка им е много и как цената ще се изравни с тази на фалиралия Мостстрой. Е после те купуваха като стана на 80 ст. ама айде. Винаги има един хора във форума, които постоянно разправят подобни неща и очакват все още и още по – големи спадове. Сякаш си пишат, за да се убедят сами себе си, че взимат правилно решение като не купуват от страх да не би да изпуснат дъното.
            Никой не знае при големите сривове къде ще отиде цената.ЦКБ 2007 г беше около 14 лв ако не се лъжа а после стигна до 53 ст.Всеки си има тактика как да купува.Аз никога не бързам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Облечен кислород си...Част от гола вода......!
              да нямаш в предвид чиста кладенчова вода ?

Коментар

жена ли си мъж ли си не знам, ника ти е никакъв аз поне съм гол въздух,.....
                що пишеш за такива дето оня ден са завършили 8 клас и са помислили че им се пика...........
                Много си нервен бе младеж.Да не увеличи загубите в портфейла?Споко бе такава е играта и ако нямаш нерви не се занимавай.Играй тото с малко но редовно.Никой не е длъжен да ти чете обидите.Ставаш смешен и жалък.

Коментар

що пишеш за такива дето оня ден са завършили 8 клас и са помислили че им се пика...........
                  Облечен кислород си...Част от гола вода......!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                    О това тогава и аз го слушах е не от „Ташунко със сапа”, но си спомням как имаше тогава едни хора, които ни обясняваха във форума, че тук и при Хим и 1 стотинка им е много и как цената ще се изравни с тази на фалиралия Мостстрой. Е после те купуваха като стана на 80 ст. ама айде. Винаги има един хора във форума, които постоянно разправят подобни неща и очакват все още и още по – големи спадове. Сякаш си пишат, за да се убедят сами себе си, че взимат правилно решение като не купуват от страх да не би да изпуснат дъното.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      нямаш покупки и пишеш денонощно във форума ..................... това ми напомня как преди няколко години аз купувах ЦКБ на под 55 стинки, а ти тогава пак пишеше денонощно как ще купиш на 40 стинки

дежа вю

Коментар

Ти тогава ближеше рани още от загубите 2008-2009.Да ти припомня ако си забравил.
                        не си прав .................... тогава тъкмо бях продал табаците със солидна печалба и вкарах кинтите на тройно по-ниски цени от онези на които бях продал

Коментар

нямаш покупки и пишеш денонощно във форума ..................... това ми напомня как преди няколко години аз купувах ЦКБ на под 55 стинки, а ти тогава пак пишеше денонощно как ще купиш на 40 стинки

дежа вю

Ти тогава ближеше рани още от загубите 2008-2009.Да ти припомня ако си забравил.

Коментар

За днес нямам покупки и това вече го написах..

дежа вю

Коментар

нямаш какво да покажеш ли?

пиши си тогава на воля ................... поне за писане във форума пари не искат и всеки ром може да избие комплексите си
                              За днес нямам покупки и това вече го написах.За ромите ти по добре ще тазкажеш като техен роднина .

Коментар

• нямаш какво да покажеш ли?

пиши си тогава на воля ................... поне за писане във форума пари не искат и всеки ром може да избие комплексите си

Коментар

Working...
                                X