Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеточно това имам в предвид нигър...даже съм гола водаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеда нямаш в предвид чиста кладенчова вода ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНикой не знае при големите сривове къде ще отиде цената.ЦКБ 2007 г беше около 14 лв ако не се лъжа а после стигна до 53 ст.Всеки си има тактика как да купува.Аз никога не бързам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеО това тогава и аз го слушах е не от „Ташунко със сапа”, но си спомням как имаше тогава едни хора, които ни обясняваха във форума, че тук и при Хим и 1 стотинка им е много и как цената ще се изравни с тази на фалиралия Мостстрой. Е после те купуваха като стана на 80 ст. ама айде. Винаги има един хора във форума, които постоянно разправят подобни неща и очакват все още и още по – големи спадове. Сякаш си пишат, за да се убедят сами себе си, че взимат правилно решение като не купуват от страх да не би да изпуснат дъното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОблечен кислород си...Част от гола вода......!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениежена ли си мъж ли си не знам, ника ти е никакъв аз поне съм гол въздух,.....
що пишеш за такива дето оня ден са завършили 8 клас и са помислили че им се пика...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениежена ли си мъж ли си не знам, ника ти е никакъв аз поне съм гол въздух,.....
що пишеш за такива дето оня ден са завършили 8 клас и са помислили че им се пика...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеО това тогава и аз го слушах е не от „Ташунко със сапа”, но си спомням как имаше тогава едни хора, които ни обясняваха във форума, че тук и при Хим и 1 стотинка им е много и как цената ще се изравни с тази на фалиралия Мостстрой. Е после те купуваха като стана на 80 ст. ама айде. Винаги има един хора във форума, които постоянно разправят подобни неща и очакват все още и още по – големи спадове. Сякаш си пишат, за да се убедят сами себе си, че взимат правилно решение като не купуват от страх да не би да изпуснат дъното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенямаш покупки и пишеш денонощно във форума ..................... това ми напомня как преди няколко години аз купувах ЦКБ на под 55 стинки, а ти тогава пак пишеше денонощно как ще купиш на 40 стинки
дежа вю
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи тогава ближеше рани още от загубите 2008-2009.Да ти припомня ако си забравил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенямаш покупки и пишеш денонощно във форума ..................... това ми напомня как преди няколко години аз купувах ЦКБ на под 55 стинки, а ти тогава пак пишеше денонощно как ще купиш на 40 стинки
дежа вю
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа днес нямам покупки и това вече го написах..
дежа вю
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенямаш какво да покажеш ли?
пиши си тогава на воля ................... поне за писане във форума пари не искат и всеки ром може да избие комплексите си
Коментар
Коментар