Първоначално изпратено от Petar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Добре де кой ще е тоя лудия дето дa продaде и после aкциятa дa се кaчи? Зaкъсaл зa нещо? Не вярвaм, тя достaтъчно е нaдолу вече, и нa няколко пъти ходеше до 1.20-27,че имa бaя нaбутaни дето чaкaт дa се зaнулят поне . И aз искaм дa се кaчвa, но не рaзбирaм зaщо ще слизa нaдолу. Aко го нaпрaви ще купя още 2500 зa повече нямa кеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеСпоред мен ако няма някое сериозно външно сътресение (падане на правителството например) акцията тук няма да я видим под нивата от последните 2 седмици. Доста стабилно удържа на натиска. Така че за септември – октомври може да се окажат прави колегите.
*Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеДето се вика а дано ,ама .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеСептември - октомври.
Коментар
-
[QUOTE=vale1;1059864051]Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеСептември - октомври.[/QUOT
Коя година ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениещо, да не би да е стайала един и пейсе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЩе стане, ако същите решат да се върнат в играта, щото очевидно си дадоха акциите на вятъра и за без пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениещо, да не би да е стайала един и пейсе?Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКакво ще правят ся тия дето си дадоха акциите за по лев
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеточно това имам в предвид нигър...даже съм гола вода
Коментар
Коментар