Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмам минимални количества от лекс ,Хранков , ПЧБ....като депиозитарна разписка , а от лекс като удостоверение.... мисля че разбираш какви са тези дружества...
Сега чекаме техните заместници от сегашно време - даже това последното ПЧБ се получава много лесно само средната буква сменяш
Както се казва всичко ново е добре забравено старо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ аз имам непреодолимо привличане към избушеняци .....
Като направя кинти някъде и ги забивам в артии.....
Тва меком, фонд имоти, зрънчовци......
Ще си купя и КТБ.....Ако имат ОСА, ще сложа една тениска "Бедните да го духат" и ще седна до Мустака....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти се шегуваш ама аз си купих 20 бр.на 30 стотинки ..... жалко че не ги продадох на два лева след това ама и това ще стане....
Като направя кинти някъде и ги забивам в артии.....
Тва меком, фонд имоти, зрънчовци......
Ще си купя и КТБ.....Ако имат ОСА, ще сложа една тениска "Бедните да го духат" и ще седна до Мустака....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПо-добре купувай КТБ....
пп Като гледам какви мераклии има от ляво, ми се привижда ръст от 50 %....
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНе е ли по добре да се купува ПИБ там поне е на по ниски нива а тук я крепят на левче
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНе е ли по добре да се купува ПИБ там поне е на по ниски нива а тук я крепят на левче
пп Като гледам какви мераклии има от ляво, ми се привижда ръст от 50 %....
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАко има акции тук, веднага бих ги подал.. . Цената се пази изкуствено висока от доста време насам, тоест, изкривена е. А и вече има поиции с по-добри перспективи.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСега остава да кажеш кои не би продал ...
Монти , ти ли си бре
Иначе тук имам покупка на 10 К на 55 ст ден преди излитането и продажба на ,777 ст и бях обявен за най големия карък че не чаках поне до 90ст ,което си беше вярно за тогава.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеКупува на 1 лев и продава когато паднат.
Прави го с по 500 бройки и ние четем за това с години.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАко има акции тук, веднага бих ги подал.. . Цената се пази изкуствено висока от доста време насам, тоест, изкривена е. А и вече има поиции с по-добри перспективи.
Монти , ти ли си бреЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТвоята далавера каква е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПо меко се изказвам да не им изпаря бляновете,че ако знаят каква студена вода ги чака за пиене ще им стане лошо .The strongest stand last.
Коментар
Коментар