IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Имам минимални количества от лекс ,Хранков , ПЧБ....като депиозитарна разписка , а от лекс като удостоверение.... мисля че разбираш какви са тези дружества...
    Купувах си Лекс като артии - по 2 лв ( долара беше 200 лв) десетина големи листа с купюри и т.н. Много ме кефят...Имам си и още 3-4 такива емисии... Щях да ги подарявам, но после реших , че с времето цената им се вдига...

Коментар

Имам минимални количества от лекс ,Хранков , ПЧБ....като депиозитарна разписка , а от лекс като удостоверение.... мисля че разбираш какви са тези дружества...
      Как какви - гордостта от едно време

Сега чекаме техните заместници от сегашно време - даже това последното ПЧБ се получава много лесно само средната буква сменяш

Както се казва всичко ново е добре забравено старо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        И аз имам непреодолимо привличане към избушеняци .....
        Като направя кинти някъде и ги забивам в артии.....
        Тва меком, фонд имоти, зрънчовци......
        Ще си купя и КТБ.....Ако имат ОСА, ще сложа една тениска "Бедните да го духат" и ще седна до Мустака....

Коментар

Ти се шегуваш ама аз си купих 20 бр.на 30 стотинки ..... жалко че не ги продадох на два лева след това ама и това ще стане....
          И аз имам непреодолимо привличане към избушеняци .....
          Като направя кинти някъде и ги забивам в артии.....
          Тва меком, фонд имоти, зрънчовци......
          Ще си купя и КТБ.....Ако имат ОСА, ще сложа една тениска "Бедните да го духат" и ще седна до Мустака....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            По-добре купувай КТБ....

пп Като гледам какви мераклии има от ляво, ми се привижда ръст от 50 %....
            Ти се шегуваш ама аз си купих 20 бр.на 30 стотинки ..... жалко че не ги продадох на два лева след това ама и това ще стане....

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
              Не е ли по добре да се купува ПИБ там поне е на по ниски нива а тук я крепят на левче
              И там я крепят но не толкова явно.....

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                Не е ли по добре да се купува ПИБ там поне е на по ниски нива а тук я крепят на левче
                По-добре купувай КТБ....

пп Като гледам какви мераклии има от ляво, ми се привижда ръст от 50 %....

Коментар

• Не е ли по добре да се купува ПИБ там поне е на по ниски нива а тук я крепят на левче

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Ако има акции тук, веднага бих ги подал.. . Цената се пази изкуствено висока от доста време насам, тоест, изкривена е. А и вече има поиции с по-добри перспективи.
                    Погледни къде се намира сегашната цена спрямо историческите максимуми и минимум на акцията, та от тази гледна точка тук сме по скоро на дъното - ти на исторически минимум ли искаш да купиш - ех, ама сте алчни спекулантори
                    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Сега остава да кажеш кои не би продал ...
                      Монти , ти ли си бре
                      Не съм....в момента не съм фен на банкии чакам дали няма да се появи закономерност между хим и ссв.........като теб.
                      Иначе тук имам покупка на 10 К на 55 ст ден преди излитането и продажба на ,777 ст и бях обявен за най големия карък че не чаках поне до 90ст ,което си беше вярно за тогава.....

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                        Купува на 1 лев и продава когато паднат.
                        Вероятно осреднява, защото е купувал над 1.40.
                        Прави го с по 500 бройки и ние четем за това с години.
                        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                          Ако има акции тук, веднага бих ги подал.. . Цената се пази изкуствено висока от доста време насам, тоест, изкривена е. А и вече има поиции с по-добри перспективи.
                          Сега остава да кажеш кои не би продал ...
                          Монти , ти ли си бре
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            Твоята далавера каква е?
                            Купува на 1 лев и продава когато паднат.

Коментар

• Ако има акции тук, веднага бих ги подал.. . Цената се пази изкуствено висока от доста време насам, тоест, изкривена е. А и вече има поиции с по-добри перспективи.
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                По меко се изказвам да не им изпаря бляновете,че ако знаят каква студена вода ги чака за пиене ще им стане лошо .
                                Твоята далавера каква е?
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X