IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ти мажо много тъп го виждаш...Тук има милиони купени акции на лефче и чакат поне малка печалба да излезнат....
    Ти кажи къде е цената от 0.80 лева, която погнозира за акцията на ЦКБ..?
    Бави се постигането на "прогнозата".. Защо ли??
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от tutun4o Разгледай мнение
      След тия пакети, а и събирането през последните седмици.. вместо да пробием левчето вече ми се струва, че е време да потегляме нагоре :-)
      Ти мажо много тъп го виждаш...Тук има милиони купени акции на лефче и чакат поне малка печалба да излезнат....

Коментар

• След тия пакети, а и събирането през последните седмици.. вместо да пробием левчето вече ми се струва, че е време да потегляме нагоре :-)

Коментар

• Кви са тия фъркащи пакети днес?
          Да не сурнат под левче, че тъкмо добре крепим напоследък?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            Сменил съм го, заради безогледното триене на една амстерд... модераторка.
            Това като дъно мен ме устройва, днес долях по три позиции, а ти не се хаби чак картинки да пускаш. Не сме на състезание или в на другарски съд
            Именно не сме на състезание с теб.Щом те устройва това като дъно действай.Аз си имам моя тактика ти вероятно друга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              На високите цени имах спекулка на ниските оформям пакети.За покупките на ниско ще ти пускам картинки.Нека още се срути смотаната ни борса и ще те уведомя лично .Иначе явно щом си старо куче си си сменил никчето.Предполагам защо е така .
              Сменил съм го, заради безогледното триене на една амстерд... модераторка.
              Това като дъно мен ме устройва, днес долях по три позиции, а ти не се хаби чак картинки да пускаш. Не сме на състезание или в на другарски съд

Коментар

На високите цени имах спекулка на ниските оформям пакети.За покупките на ниско ще ти пускам картинки.Нека още се срути смотаната ни борса и ще те уведомя лично .Иначе явно щом си старо куче си си сменил никчето.Предполагам защо е така .
                И тия пакети за кво са ти като нямаме дългосрочно борса ???

Коментар

Колко да съм начинаещ, от 10 години чета и пиша тук, не пропуснах, да забележа тоновете ти постове за пазаруването ти на ниски цени. На високи също....

Коментар

Това с осредняването е детската болест на инвеститора.Простено ти е като начинаещ но запомни това от мен.
                    Колко да съм начинаещ, от 10 години чета и пиша тук, не пропуснах, да забележа тоновете ти постове за пазаруването ти на ниски цени. На високи също....

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                      Аз съм младеж, колкото ти си индианец, ама все пак благодаря!
                      Тогава се дръж като мъж а не като младок.

Коментар

Вероятно осреднява, защото е купувал над 1.40.
                        Прави го с по 500 бройки и ние четем за това с години.
                        Това с осредняването е детската болест на инвеститора.Простено ти е като начинаещ но запомни това от мен.

Коментар

Не се издавай бре младеж!
                          Аз съм младеж, колкото ти си индианец, ама все пак благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                            Купува на 1 лев и продава когато паднат.
                            Не се издавай бре младеж!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                              коУЛЕги хайде да спрем със спама в темата!!!
                              Правилно...
                              Да не пречим на активната търговия по позицията....

Коментар

• коУЛЕги хайде да спрем със спама в темата!!!

Коментар

Working...
                                X