IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не бих искал да вземам страна. Кой взел кой разтоварил никой няма инфо освен за тия 1000 бройки Така, че мисля е добре да сме си толерантни едни към други.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
      Няма нужда да се хващаме, точно така си беше както казваш, но той си обяви без да защитавам когото и да било, че беше купувал на 1,15/20 и ако е купувал и на 1,50 и е успял да разтовари навреме не мога да твърдя нищо. Сега поверих инфосток-а да не сгреша, на 9ти Март е била 1.63 макс и затваря на 1.58.
      те двамата купуваха в края на март и началото на април

чети форума --- ето тази страница http://www.investor.bg/forum/showthr...=13060&page=94

и следващата

http://www.investor.bg/forum/showthr...=13060&page=93

след това сравни в инфосток дали е имало по-високи цени от тогава до сега

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        да се хванем на бас, че след като двамата се караха кой е купувал повече на 1,45-1,50 цената никога след това не се е качвала на тези нива
        Няма нужда да се хващаме, точно така си беше както казваш, но той си обяви без да защитавам когото и да било, че беше купувал на 1,15/20 и ако е купувал и на 1,50 и е успял да разтовари навреме не мога да твърдя нищо. Сега поверих инфосток-а да не сгреша, на 9ти Март е била 1.63 макс и затваря на 1.58. Ако тогава някой е успял да излезе евала и шапка свалям. Просто ми става някак странно без да се познаваме как се обиждаме, нареждаме и т.н. Сега може и мен някой да ме почне че ще си пише каквото иска , да негово право не мисля че трябва да оправдаваме приказката за такъв ние матряла Лека и успешна на всички
        Last edited by Petar; 16.06.2016, 13:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
          Както казваше котаракът Леополд, да живеем задружно. 2012, вярно Ташунко хейтва (но и много истини казва), ама и другите много му се ловите. Ако наистина разлистиш до преди 2 години той беше писал какво е купил и на колко е продал. Мисля беше продал малко над 1.50. Не нямам му портфейла и хисторито ама ако само хейтваме не мисля че постигаме нещо. Пък сте и форумци от години не знам дали ви/ни отива такива писания.
          да се хванем на бас, че след като двамата се караха кой е купувал повече на 1,45-1,50 цената никога след това не се е качвала на тези нива

Коментар

• Както казваше котаракът Леополд, да живеем задружно. 2012, вярно Ташунко хейтва (но и много истини казва), ама и другите много му се ловите. Ако наистина разлистиш до преди 2 години той беше писал какво е купил и на колко е продал. Мисля беше продал малко над 1.50. Не нямам му портфейла и хисторито ама ако само хейтваме не мисля че постигаме нещо. Пък сте и форумци от години не знам дали ви/ни отива такива писания.

Единия се кефи като пада че пълни другите се кефят като се качва (дано са купили преди това) Та цикличността си я има от край време, дай боже всеки му да прави едни бързи 40-50% за седмица, както стана в Хим-а. Ще има за всички, за някои пари накрая за някои акции . Номера е освен да из€№$@ попадията да не останеш с акции на върха че след това се сурка
            Last edited by Petar; 16.06.2016, 12:17.

Коментар

• ееееееееееееееее

какви времена бяха само до преди 2 години!!!

каква еуфория цареше във форума

сега пак разлистих темата назад за да си припомня как джипса и мисирката се караха коя е купила повече ЦКБ-та на 1,50

дано някога цената пак иде на 1,50 за да може двете да продадат и да излязат на НУЛА

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Любимата ми банка се кани да потегли нагоре.Айде по смело че какъв сочен пакет съм събрал .
                доста път има до 1,50 - цената на която формира основната част от сочния си пакет

Коментар

• Любимата ми банка се кани да потегли нагоре.Айде по смело че какъв сочен пакет съм събрал .

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    браво

пак навреме се усети да напълниш, де

уж чакаше 80 стинки и вместо миналата седмица да вземеш на 93 стинки сега взе с 10% отгоре

знаем ти номерата ....................... колкото повече се качва цената - толкова повече акциите купуваш

играч си ................. спор няма
                    Това не е пълнене а подкрепа.Правя го защото ти не можеш.Нямаш кеш и тръпнеш в очакване да се качи Потъник на 1.60 та да си избиеш загубите.Ако искаш може като стигне на 1.60 да ти продам моите артии та да имаш повече за нужди ако се наложи.Само дето не знам ще можеш ли да ги купиш .

Коментар

Днес съм ви подкрепил артията с едни 1000 бройки .
                      браво

пак навреме се усети да напълниш, де

уж чакаше 80 стинки и вместо миналата седмица да вземеш на 93 стинки сега взе с 10% отгоре

знаем ти номерата ....................... колкото повече се качва цената - толкова повече акциите купуваш

играч си ................. спор няма

Коментар

• Опа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
                          Браво Вожде! Супер си! Дано поведеш и племето си да купи след тебе!
                          По-добре е да не става толкова бързо че да има време да разтоварим другите артии преди тук да се е изтреляла артията .

Коментар

Днес съм ви подкрепил артията с едни 1000 бройки .
                            Браво Вожде! Супер си! Дано поведеш и племето си да купи след тебе!

Коментар

• Днес съм ви подкрепил артията с едни 1000 бройки .

Коментар

• ДРУГАДЕ Е 0.00% И МНОГО ТРОЛЕНЕ

Коментар

Working...
                                X