Не бих искал да вземам страна. Кой взел кой разтоварил никой няма инфо освен за тия 1000 бройки Така, че мисля е добре да сме си толерантни едни към други.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеНяма нужда да се хващаме, точно така си беше както казваш, но той си обяви без да защитавам когото и да било, че беше купувал на 1,15/20 и ако е купувал и на 1,50 и е успял да разтовари навреме не мога да твърдя нищо. Сега поверих инфосток-а да не сгреша, на 9ти Март е била 1.63 макс и затваря на 1.58.
чети форума --- ето тази страница http://www.investor.bg/forum/showthr...=13060&page=94
и следващата
http://www.investor.bg/forum/showthr...=13060&page=93
след това сравни в инфосток дали е имало по-високи цени от тогава до сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеда се хванем на бас, че след като двамата се караха кой е купувал повече на 1,45-1,50 цената никога след това не се е качвала на тези ниваLast edited by Petar; 16.06.2016, 13:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеКакто казваше котаракът Леополд, да живеем задружно. 2012, вярно Ташунко хейтва (но и много истини казва), ама и другите много му се ловите. Ако наистина разлистиш до преди 2 години той беше писал какво е купил и на колко е продал. Мисля беше продал малко над 1.50. Не нямам му портфейла и хисторито ама ако само хейтваме не мисля че постигаме нещо. Пък сте и форумци от години не знам дали ви/ни отива такива писания.
Коментар
-
Както казваше котаракът Леополд, да живеем задружно. 2012, вярно Ташунко хейтва (но и много истини казва), ама и другите много му се ловите. Ако наистина разлистиш до преди 2 години той беше писал какво е купил и на колко е продал. Мисля беше продал малко над 1.50. Не нямам му портфейла и хисторито ама ако само хейтваме не мисля че постигаме нещо. Пък сте и форумци от години не знам дали ви/ни отива такива писания.
Единия се кефи като пада че пълни другите се кефят като се качва (дано са купили преди това) Та цикличността си я има от край време, дай боже всеки му да прави едни бързи 40-50% за седмица, както стана в Хим-а. Ще има за всички, за някои пари накрая за някои акции . Номера е освен да из€№$@ попадията да не останеш с акции на върха че след това се суркаLast edited by Petar; 16.06.2016, 12:17.
Коментар
-
ееееееееееееееее
какви времена бяха само до преди 2 години!!!
каква еуфория цареше във форума
сега пак разлистих темата назад за да си припомня как джипса и мисирката се караха коя е купила повече ЦКБ-та на 1,50
дано някога цената пак иде на 1,50 за да може двете да продадат и да излязат на НУЛА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЛюбимата ми банка се кани да потегли нагоре.Айде по смело че какъв сочен пакет съм събрал .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениебраво
пак навреме се усети да напълниш, де
уж чакаше 80 стинки и вместо миналата седмица да вземеш на 93 стинки сега взе с 10% отгоре
знаем ти номерата ....................... колкото повече се качва цената - толкова повече акциите купуваш
играч си ................. спор няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес съм ви подкрепил артията с едни 1000 бройки .
пак навреме се усети да напълниш, де
уж чакаше 80 стинки и вместо миналата седмица да вземеш на 93 стинки сега взе с 10% отгоре
знаем ти номерата ....................... колкото повече се качва цената - толкова повече акциите купуваш
играч си ................. спор няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеБраво Вожде! Супер си! Дано поведеш и племето си да купи след тебе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес съм ви подкрепил артията с едни 1000 бройки .
Коментар
Коментар