If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но все таки ножицата пак ще се затвори, че и обърне дори...
ами тя затова е ножица ............... отваря се и се затваря...
аз от 10 години това използвам и прехвърлям акции от майката към щерката и обратно
есента имаше дни в които цената на акцията на банката беше по-висока от цената на акцията на ХИМ-а и смятам, че тогава трябваше да се прехвърли човек на другия пристан ............... аз лично се прехвърлих лятото на 2016 при 1,10 ЦКБ-а за 1 ХИМ
сега ножицата се отваря и вече е 1,20 ЦКБ за 1 ХИМ .............. но смятам, че е рано да се минава от другата страна...
лично мнение - не е препоръка за каквото и да е - имам ХИМ и нямам ЦКБ
С такава печалба и такава капитализация, тази цена си е направо на промоция. Други с пъти по малки печалби имат наполовина капитализации. За Хима-а да не говорим.
Нали, едни такива тенекеджии хвърчат като луди, вчера си прибрах спекпрофита от тях и познай къде влезна...
С такава печалба и такава капитализация, тази цена си е направо на промоция. Други с пъти по малки печалби имат наполовина капитализации. За Хима-а да не говорим.
Свикнал съм да ми се чудят на акъла - така ми се присмиваха когато усреднявах на 80 ст...
Аз пък се чудех, когато някои купуваха банки на 3 P/B , но сега 0.5 Р/В им се струва скъпо ...
прекалено лично приемаш, сраснал си се с ....... форума
Коментар