Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои.
Но това си е мой проблем, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНай -накрая отлепихме
Никой не уважава каката... май е нарочена за джендър
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои.
Но това си е мой проблем, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеаз лично се прехвърлих лятото на 2016 при 1,10 ЦКБ-а за 1 ХИМ
лично мнение - не е препоръка за каквото и да е - имам ХИМ и нямам ЦКБ в моментаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
E, така по може, сори за неточния цитат.
не са хубави тези неща
Но все таки ножицата пак ще се затвори, че и обърне дори...
аз от 10 години това използвам и прехвърлям акции от майката към щерката и обратно
есента имаше дни в които цената на акцията на банката беше по-висока от цената на акцията на ХИМ-а и смятам, че тогава трябваше да се прехвърли човек на другия пристан ............... аз лично се прехвърлих лятото на 2016 при 1,10 ЦКБ-а за 1 ХИМ
сега ножицата се отваря и вече е 1,20 ЦКБ за 1 ХИМ .............. но смятам, че е рано да се минава от другата страна...
лично мнение - не е препоръка за каквото и да е - имам ХИМ и нямам ЦКБfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не 1 за 2 .............. а един хим за "цекабе и половина"
бърза работа нямам ................... а ножицата се отваря все повече след като есента се беше съвсем затворила
пък и централния гуверньор знае какво говори в момента...
Но все таки ножицата пак ще се затвори, че и обърне дори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеС такава печалба и такава капитализация, тази цена си е направо на промоция. Други с пъти по малки печалби имат наполовина капитализации. За Хима-а да не говорим.
Коментар
-
А бленуваните от Полкито 1 : 2 спрямо мама изглеждат още по смешни, нещата отиват към паритет. После дори още по добре за цкб.
бърза работа нямам ................... а ножицата се отваря все повече след като есента се беше съвсем затворила
пък и централния гуверньор знае какво говори в момента...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар