Първоначално изпратено от orchis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеА дали Хим се крепи само на банката?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеА дали Хим се крепи само на банката?
п.с. Не е препоръка - всеки да си пазарува по свой вкусЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМного прозорливо е да се вторачваш какво е била съотношението в миналото … Аз друго гледам - че приходите на ЦКБ постоянно растат а на Хим спадат …
п.с. Коеф. ЦКБ/Хим мина 1.3 и това за мен е прекалено ...Въпреки нагласите на повечето форумни играчи и прогнозите на Полки залагам срещу увеличение на този коефицент и оставям само каката в портфейла...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Причината е историческото сравняване на цените на двете акции!
п.с. Коеф. ЦКБ/Хим мина 1.3 и това за мен е прекалено ...Въпреки нагласите на повечето форумни играчи и прогнозите на Полки залагам срещу увеличение на този коефицент и оставям само каката в портфейла...Last edited by Protokol; 11.04.2018, 12:55.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
аз не виждам причини цената на ЦКБ да е по-ниска от ХИМ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеповече от седмица никой не пише в темата ............... да я повдигна малко, а ако трябва и цената ще повдигна, че съвсем сте се умърлушели тук
само да отбележа, че днес 10 април ножицата продължава да се разтваря и вече е над 1,30 ...................... до "паритета" (1 ХИМ = 1,5 ЦКБ) има още време...
не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
повече от седмица никой не пише в темата ............... да я повдигна малко, а ако трябва и цената ще повдигна, че съвсем сте се умърлушели тук
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеами тя затова е ножица ............... отваря се и се затваря...
есента имаше дни в които цената на акцията на банката беше по-висока от цената на акцията на ХИМ-а и смятам, че тогава трябваше да се прехвърли човек на другия пристан ............... аз лично се прехвърлих лятото на 2016 при 1,10 ЦКБ-а за 1 ХИМ
сега (началото на февруари) ножицата се отваря и вече е 1,20 ЦКБ за 1 ХИМ .............. но смятам, че е рано да се минава от другата страна...
не е препоръка
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Ако решат да ги дадат тези 0.29 на акция като дивидент ще стане интересно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от derwin Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Nice..but not the price....
п.с.Като гледам с колко може да се вдигне пазарната капитализация на голяма банка с 736 лв. и ми става драгоПоследна цена Промяна Промяна проценти Дневен обем (лева) Последна сделка 4.79 0.48 11.14% 736 За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
-
Печалбата на банките през февруари спада до 189 млн. лв.
https://www.capital.bg/biznes/finans...do_189_mln_lv/
За цялата банкова система да,
Ноо,
Печалбата на групата банки, в която е и ЦКБ, се увеличава с 53%
Ще гледаме да видим..
Коментар
Коментар