Първоначално изпратено от HiperioN
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеАко раздадат и дивидент нещата ще се наместят много бързо.
Защо не и у нас
УниКредит Булбанк изнася в Италия 300 млн. лв. печалба
http://www.mediapool.bg/unikredit-bu...ews277845.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Абе то на БФБ доста има които са подценени ,основният въпрос е сега или по-нататък ще навакса.......и въобще дали ще навакса
Четох интервю на Фортис, в което казваше как купувал земя на безценица и как никой не я искал. Е, мисля си, че сме точно на такъв етап на БФБ. Това се отнася само за някои дружества, други просто ще изчезнат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеПреди време си правих експерименти с ЦКБ и и правих анализ, но в момента си е чиста загуба на време. Очевадно е, че е подценена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Ако решат да ги дадат тези 0.29 на акция като дивидент ще стане интересно.Накупих едно пакетче на цена до 1,70лв и сега чакам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеА дали Хим се крепи само на банката?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеА дали Хим се крепи само на банката?
п.с. Не е препоръка - всеки да си пазарува по свой вкусЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМного прозорливо е да се вторачваш какво е била съотношението в миналото … Аз друго гледам - че приходите на ЦКБ постоянно растат а на Хим спадат …
п.с. Коеф. ЦКБ/Хим мина 1.3 и това за мен е прекалено ...Въпреки нагласите на повечето форумни играчи и прогнозите на Полки залагам срещу увеличение на този коефицент и оставям само каката в портфейла...
Коментар
Коментар