IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 17

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спящият бик
    Имам идея как може да се обърнат нещата - извънредни радио и телевизионни предавания, които да следят в реално време случващото се на БФБ! То е предостатъчно скандално, за да предизвика вниманието им. Нека гледат как мига Кобосът, да анализират, дакоментират, да посочват, да съветват, да порицават, да предупреждават. С помощта на адекватните гости в студиото, разбира се.

Би могло да стане, ако има печени журналисти!
    Ще е доста интересно, ама едва ли ще стане. Те ората кат видят Кобоса ще се побъркат....

Коментар

Имам идея как може да се обърнат нещата - извънредни радио и телевизионни предавания, които да следят в реално време случващото се на БФБ! То е предостатъчно скандално, за да предизвика вниманието им. Нека гледат как мига Кобосът, да анализират, дакоментират, да посочват, да съветват, да порицават, да предупреждават. С помощта на адекватните гости в студиото, разбира се.

С Петър Караиванов в студиото ... хахаха !

Бе вие луди ли сте или ви има нещо ? Държавата ще спасява, извенредни радио и телевизии ... хайде стига. Сами сме ... който вярва, търгува. Който не - да пие една студена вода и да излиза и да забрави думата борса.

Коментар

Според мен една от причините за да се стигне до тук е именно това,че в голяма част от малките "инвеститори" се насади мнението,че около тях се върти бъдещето и сигурността на България.Сега им се удава прекрасната възможност да проумеят,че са се заблуждавали жестоко.

Коментар

• Ееее, ама много бавно падаме.
          Хайде малко по-бързичко.

Коментар

• Нови дъна с минимални обеми.Дано е това което си мисля.

Коментар

• Имам идея как може да се обърнат нещата - извънредни радио и телевизионни предавания, които да следят в реално време случващото се на БФБ! То е предостатъчно скандално, за да предизвика вниманието им. Нека гледат как мига Кобосът, да анализират, дакоментират, да посочват, да съветват, да порицават, да предупреждават. С помощта на адекватните гости в студиото, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould на: 28 Яну 2008 20:03
                Погледнах анализа на А. Н. и ако наистина слезете под 1275 е силно вероятно отиването към 780-790, само че за да стане трябва да слезете първо до там отново и да пробиете надолу

А. Н. изказва мнение! Едва ли ви манипулира, макар борсата да е пълна с пилешки глави

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Първоначално изпратено от burner90226
                  Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Тва ле е според теб РЕАЛНОСТТА... ?
                  :shock:
                  Любопитно ми е от психиатрична гледна точка,как се нарича това състояние в което отказваш да приемеш реалността такава каквато е.
                  Дано има някой запознат който да ме просветли по този въпрос.
                  Отвори некоя книжка по въпроза... щом толкоз ти е интересно...
                  :P
                  Налага се обаче за твое съжаление,ти да я отвориш.За да можеш да си поставиш диагнозата сам.И да намериш пътя за да излезеш от състоянието в което се намираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                    Първоначално изпратено от ATILA
                    Искам нормален живот на нормално място, а не кочината наречена България....
                    А га индексите в БГ растяха 3 пъти по-бързо от щатските не беше кочина а?
                    Пак си беше, ама някой бяха с розови очила, които от септември се напукаха, а сега вече съвсем останаха без стъкла...

Коментар

• Аха , моментът значи е удобен за кулминацията.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                        Софикс 800-900 с цената на всичко, така разсъждават някои хора. Важното е приказките им да се окажат верни.
                        Какво им пука за чуждите пари.
                        Поне за 30 мин имаме 2 мио оборот Можеше и по-зле да е

Коментар

• cymru, само част от източноевропейските, Русия, Турция

останалите празнуват Великден

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                            Някой знае ли днес европейските борси ще имат ли сесия?
                            Европа е голяма..Но иначе повечето значими са затворени..

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                              Искам нормален живот на нормално място, а не кочината наречена България....
                              А га индексите в БГ растяха 3 пъти по-бързо от щатските не беше кочина а?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от burner90226
                                Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                                Тва ле е според теб РЕАЛНОСТТА... ?
                                :shock:
                                Любопитно ми е от психиатрична гледна точка,как се нарича това състояние в което отказваш да приемеш реалността такава каквато е.
                                Дано има някой запознат който да ме просветли по този въпрос.
                                Отвори некоя книжка по въпроза... щом толкоз ти е интересно...
                                :P
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X