Първоначално изпратено от Спящият бик
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 17
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Спящият бикИмам идея как може да се обърнат нещата - извънредни радио и телевизионни предавания, които да следят в реално време случващото се на БФБ! То е предостатъчно скандално, за да предизвика вниманието им. Нека гледат как мига Кобосът, да анализират, дакоментират, да посочват, да съветват, да порицават, да предупреждават. С помощта на адекватните гости в студиото, разбира се.
Би могло да стане, ако има печени журналисти!
Бе вие луди ли сте или ви има нещо ? Държавата ще спасява, извенредни радио и телевизии ... хайде стига. Сами сме ... който вярва, търгува. Който не - да пие една студена вода и да излиза и да забрави думата борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бикИмам идея как може да се обърнат нещата - извънредни радио и телевизионни предавания, които да следят в реално време случващото се на БФБ! То е предостатъчно скандално, за да предизвика вниманието им. Нека гледат как мига Кобосът, да анализират, дакоментират, да посочват, да съветват, да порицават, да предупреждават. С помощта на адекватните гости в студиото, разбира се.
Коментар
-
Имам идея как може да се обърнат нещата - извънредни радио и телевизионни предавания, които да следят в реално време случващото се на БФБ! То е предостатъчно скандално, за да предизвика вниманието им. Нека гледат как мига Кобосът, да анализират, дакоментират, да посочват, да съветват, да порицават, да предупреждават. С помощта на адекватните гости в студиото, разбира се.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от Jay Gould на: 28 Яну 2008 20:03Погледнах анализа на А. Н. и ако наистина слезете под 1275 е силно вероятно отиването към 780-790, само че за да стане трябва да слезете първо до там отново и да пробиете надолу
А. Н. изказва мнение! Едва ли ви манипулира, макар борсата да е пълна с пилешки глави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от burner90226Първоначално изпратено от Колчо СлепецаТва ле е според теб РЕАЛНОСТТА... ?
:shock:
Дано има някой запознат който да ме просветли по този въпрос.
:P
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от ATILAИскам нормален живот на нормално място, а не кочината наречена България....
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърСофикс 800-900 с цената на всичко, така разсъждават някои хора. Важното е приказките им да се окажат верни.
Какво им пука за чуждите пари.Можеше и по-зле да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от burner90226Първоначално изпратено от Колчо СлепецаТва ле е според теб РЕАЛНОСТТА... ?
:shock:
Дано има някой запознат който да ме просветли по този въпрос.
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар