IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 17

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sultan
    Първоначално изпратено от batko
    не е настъпил краят на света! който има слаби нерви да иде да се разходи,времето е хубаво! Който има пари няма да сбърка ако купи! Който иска да продава-лошо няма! нормално е ....
    Така е. Аз чакам Софикса на 0 и ще влизам тогава![img][/img]
    0 никога не може да стане 0,00000001 :-) , но 0 не !

Коментар

• Първоначално изпратено от batko
      не е настъпил краят на света! който има слаби нерви да иде да се разходи,времето е хубаво! Който има пари няма да сбърка ако купи! Който иска да продава-лошо няма! нормално е ....
      Така е. Аз чакам Софикса на 0 и ще влизам тогава![img][/img]

Коментар

• Мисля,че фондовете прекаляват със свалянето на акциите. Разсипаха Трейс заради това че не можаха да купят акции на ипото и сега показват че могат да правят каквото си искат със всяко дружество. Понеже голяма част от фондовете се натискат от банките да правят това което става на борсата в момента поради липса на финансов ресурс в самите банки и всяко изкарване на пари от тях ще им наруши бизнеса. Мисля, че следва да се организира бойкот на борсата. Като за начало това да е деня 1 април(заради това че няколко хитреци правят всички на глупаци и лъжат кат циганки на пазар) . Ако дотогава фондовете не покажат видим растеж+оборот на борсата предлагам да се изключат кобосите на 01.04.2008 в 9:40 и фондовете ако искат да свалят софикса на 100. Относно това дали фондовия пазар е свободен вижте ФЕД и тогава коментирайте. Следващата стъпка е да се изкарат пари от банковата система да видим как това ще се отрази на банките. И това със спирането да стане регулярно практика ако не се усетят че това е борса, а не Лайф Чойс. А за сведение на портфолио мениджърите да четат за 12000 техни колеги на Уолстрийт. Опичайте си акъла момчета после и за метачки няма да ви вземат
        Бойкотът е хубаво нещо .И ако има хора, които действат кат поп кръстьо( или юда за тридесет сребърника което ви харесва) за да си купите 20 акции на далавера си спомнете библията.
        До 1 април остават 8 дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
          Все си мисля, че Софикс ще е 2800 в края на годината.
          Обаче сигурно греша. Но не съм сигурен дали греша.
          :-)) 2800 как го виждаш ? защо не 3800 :-) 1/4 от година вече мина в стремглаво препускане на долу .. :-) 2800 А дано Ма На Дали

Коментар

• Все си мисля, че Софикс ще е 2800 в края на годината.
            Обаче сигурно греша. Но не съм сигурен дали греша.

Коментар

• не е настъпил краят на света! който има слаби нерви да иде да се разходи,времето е хубаво! Който има пари няма да сбърка ако купи! Който иска да продава-лошо няма! нормално е ....

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                Нови дъна с минимални обеми.Дано е това което си мисля.
                Рано е още . До края на сесията има оше доста време. След 14.00 ще знаем обемите.
                Но дано си прав и новите дъна са лъжливи, което на мен обече много не ми се вярва.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                  Според мен нивата са вече атрактивни за чуждите пари, но сега там е великденска ваканция + още не е ясно в тяхната градинка накъде са работите...затова предполагам, че тласъка нагоре ще се позабави.

А според мен нивата вече са атрактивни да гръмне някой фонд. Явно това е голямата цел. Май докато не се случи няма да се оправим.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

Според мен нивата са вече атрактивни за чуждите пари, но сега там е великденска ваканция + още не е ясно в тяхната градинка накъде са работите...затова предполагам, че тласъка нагоре ще се позабави.
                    Да,да! И един мормот увиваше шоколада в станиол.

Чуждите пари са със същият опит и умствен потенциал като нашите дребни инвеститори.Верваш ли в това?
                    Посланията които се излъчват от нашата мила татковина в последните няколко месеца нямат никакво значение за взимането на решение относно това дали да се насочат насам тези прославути "чужди пари"?
                    Нищо друго няма значение обаче.Единственото важно нещо на този свят е да бъде спасен малкия български инвеститор.

Коментар

• лелее ужасът БФБ продължава

Коментар

• A zashto ne poglednete analiza mu ot esenta na 2007? Tam se opijanjavashe ot t.n. si 'analiz' kak Sofix indexa uvereno varvi kam zonata na mnoooooooogo nad 2000.

Tozi chovek (t.n. A.H.) ne uvazhava sam sobstvenoto si mnenie. Vizhte mu 'produktivnite' poznanija, t.e. vazvrashtaemostta za fonda Eastern Europe, za kojto otgovarja.

Първоначално изпратено от Negramoten
                        Първоначално изпратено от Jay Gould на: 28 Яну 2008 20:03
                        Погледнах анализа на А. Н. и ако наистина слезете под 1275 е силно вероятно отиването към 780-790, само че за да стане трябва да слезете първо до там отново и да пробиете надолу

А. Н. изказва мнение! Едва ли ви манипулира, макар борсата да е пълна с пилешки глави

Коментар

На кого не му се вярваше че Софикса ще стигне 850 ?? я пак да го чуем .. оптимиста ... както е започнало скоро няма да има +

Коментар

• Всички на митинг пред БФБ! Веднага! Ще се познаем по сопите.

Коментар

• тече кръв на ТРИ УШИ st. където има кръв има и хищници.

DELEVERAGING до последният лев
                              "If the business does well, the stock eventually follows." - Warren Buffet

Коментар

• Според мен нивата са вече атрактивни за чуждите пари, но сега там е великденска ваканция + още не е ясно в тяхната градинка накъде са работите...затова предполагам, че тласъка нагоре ще се позабави.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X