някой може ли да ми обясни мечия пазар без къси продажби???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 17
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Forex MasterСтарият Дау хептен я закъса... Вече е 11870! Кога ще удари 10000 според вас? Дали ще съвпадне със софикс на 1000?
хрумва ми още един въпрос, но ще го спестя)
Не го мисли него, ами му кажи и това дето ти е хрумнало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemАбе колеги някой като каже че вече няма да пише в този форум (FA..
примерно на 16,01,2007, а днес се появава друг който се е регистрирал на 18,01,2007(an....
и ми идва наум че става това което НЯКОЙ е решил в ТАЗИ държава а и тези двамацата са едно и също лице .Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Forex MasterСтарият Дау хептен я закъса... Вече е 11870! Кога ще удари 10000 според вас? Дали ще съвпадне със софикс на 1000?
хрумва ми още един въпрос, но ще го спестя)
Не го мисли него, ами му кажи и това дето ти е хрумнало.
Коментар
-
Охоо тука имало кой да пише по това време...абе колеги,колко пъти да ви казвам...през уикенда забравете за съществуването на БФБ...гарантирам че ще се чувствате по-добре...
с малко повече тренинг ще успеете и така в понеделник ще сте свежи и отпочинали психически...наздраве
"Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Измамените КамилиКорк го прихвана кризата. Нормално е след такива големи загуби в последните месеци. Само той остана да защитава тази тема.
Гледайте какво става по чуждите борси? Къде са следващите подкрепи?
Който още не се е усетил в удобен момент (подобно на бичия капан в EUBG тази седмица) да активира stop-loss продажбите.
Не е препоръка.
Коментар
-
От целия панаир по-долу разбирам, че доста хора са продали днес.
Споко бе хора - като не са ви издържали нервите какво са ви виновни останалите. Аз пък си напазарувах - по-добре малко надолу отколкото после докато се чудя дали е бичи капан или изтървано бичо стадо да изпусна добри възможности.
Айде излезте на по една бира и си успокойте нервите.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkanon6706,нищо лично,но наистина пишеш без да имаш опит на БФБ.
През призмата на Щатите или Япония,през призмата на форекса,никога,повтарям,никога не можеш да разбереш БФБ/и съответно да спечелиш на същата/
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от vikhunterКОРК , както разбирам -дивидент не искаш,акции не продаваш , освен когато ти дават дивидент .Обясни моля те ,как печелиш на борсата .
Интересувам се ,защото аз правя всичко ,което си писал по долу ама на обратно .
Кой е казал,че не продавам,въпроса е,да се прави в подходящия момент.А сега определон е момент за покупки.Много са ми интресни хора,които си мислят,че могат да са по хитри от пазара.Продват,за да курпят нещо по-добро,само че,по-доброто забавя ръста си,а продаденто растеМного такива случай помни истроията,теорията също показва това нещо,а пък за моята и препдолагам на други участници практика да не коментирам.
Значи vikhunter,ето сега ще ти обясня как печеля.Ти прецени дали моят или твоят начин е по-добър!
Купувам Стара планина холдинг на 1 лев,държа я няколко години и я продавам на 100 лева
Купувам Хика на 2 лева,държа я няколко години,продавам я на 40 лева.
Купувам Синергон на 1,80 държа няколко години и прадавам на 16 лева.
примери още много,но да не влизам в подробности.
Сега ето и грешките,купувам Фазера и Лесото на едни цени за които не искам да пиша,че на някой ще им стане лошоно ги продавам твърде рано,и двете преди двеста лева
,купувам СКЕЛН на 2 лева/2Т/ и ги продавам на 6,50
Купувам Албена инвест на 2 лева и ги продавам пак далеч от върха
Купувам Албена на 25 лева и я продавам на 80 лева/а можеше на повече/
индустриален холдинг да не отварям дума,че пък беше по 30 стотинки
Има и други,но се надявам,че виждаш тенденцията!
Винаги когато съм продавал бързо,съм правил грешка.
Венаги когато съм бил търпелив,съм правил печалба в пъти.
Та сега какво е положението,инвестирал съм в Еврохолд.Чакам си търпеливо таргета.Да каже,че не е в проценти,а е в пъти от сегашната цена.И ще го изчакам,защото вече съм си научил добре урока.Ще минат няколко години,ще изчакам Еврохолд да се разгърне добре и ще дойде момента в който аз ще си взема моето.
Та ето как мисля аз,ако искаш прави на обратното.Твоя работа.Аз вече съм като булдог,хвана ли нещо добро,не го пускам докато не взема максимума.
А пак да си припоним какво казва Бъфет за добрите акции,че времето за тяхната продажба е НИКОГА!
а ако си беше купил ХДПАТ на 50 лв и да го продадеш на 40 000 лвмай си пропуснал най- голямата доходност
Коментар
-
anon6706,нищо лично,но наистина пишеш без да имаш опит на БФБ.
През призмата на Щатите или Япония,през призмата на форекса,никога,повтарям,никога не можеш да разбереш БФБ/и съответно да спечелиш на същата/
Поздрави!
Чичко,поздрави и на теб.
Това което днес стана с 130 е дреболия,вероятно все пак не са толкова добри анализатори,след като са очаквали Еврохолд да влезе в Софикс.През септември ще е
Коментар
Коментар